Koncert i Ledøje-Smørum Musikforening

Koncert i Ledøje-Smørum Musikforening

Ledøje-Smørum Musikforeningen indbyder til koncert søndag d. 16. oktober kl. 15 i Smørum Kulturhus. Medvirkende er Kirstine Schneider på violin og Rikke Sandberg på klaver.

Kirstine Scneider (©HEIN Photography)

Kirstine Schneider er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) med debut fra solistklassen i september 2021. Kirstine har været solist med blandt andet Århus Symfoniorkester, Sønderjyllands Symfoniorkester. Hun har været soloviolinist i DR Symfoniorkestret og i Danmarks Underholdningsorkester. I dag er hun leder af 2. violingruppen i Copenhagen Phil.

Rikke Sandberg er uddannet på DKDM med debutkoncert i 2002. Lige siden har hun været en del af eliten i dansk musikliv og kendt som en usædvanlig markant pianist. Hun har alle dage dedikeret sit klaverspil og musikerskab til at fungere i flest mulige sammenhænge, som solist med og uden orkester, som akkompagnatør af store navne blandt sangere og instrumentalister, og som kammermusiker i ind – og udland.

Rikke Sandberg har indspillet omkring 10 cd’er. Den seneste har hun indspillet sammen med Tanja Zapolski som ensemblet “Den Danske Klaverduo”, som Ledøje-Smørum Musikforeningen tidligere har haft besøg af.

På programmet er musik af Amy Beach, Johannes Brahms, Vaughan Williams og Robert Schumann.

Gæstebilletter kr. 120,- kan købes i forsalg på lsmusikforening.nemtilmeld.dk.
Resterende billetter kan købs ved indgangen.

Du kan læse mere på Ledøje-Smørum Musikforenings hjemmeside: https://lsmusikforening.dk/koncerter/2022-23/duo-violin-og-klaver/

Pressefoto Rikke Sandberg

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…