Koncert med Eskær Trio i Smørum Kulturhus

Koncert med Eskær Trio i Smørum Kulturhus

Ledøje-Smørum Musikforening afholder koncert med Eskær Trio søndag den 17. oktober kl. 15:00 i Smørum Kulturhus.

Medvirkende:
Julie Eskær, violin
Emilie Eskær, cello
Charlotte Thaning, klaver

Program for koncerten:

V. Beethoven: Klavertrio op.1 nr. 2 i G-dur
Anders Nordentoft: Doruntine (komp. i 1994)
Mendelssohn: Klavertrio op 49 i d-mol

Eskær Trio er et af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler og har gennem mere end 25 år haft en succesfuld koncertkarriere i ind-og udland. Trioen er kendt for deres medrivende samspil og bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nye kompositioner tilegnet dem.

Eskær Trio vandt i 1996 1. pris i P2’s Kammermusikkonkurrence samt 2. pris i Nordisk Kammermusikkonkurrence. Siden har de vundet priser i flere internationale kammermusikkonkurrencer.

Eskær Trio har haft en særdeles aktiv koncertvirksomhed og har optrådt i de fleste europæiske lande, inkl. steder som det berømte Concertgebouw i Amsterdam samt Berlin og Paris. Trioen har desuden optrådt i flere andre verdensdele og var i 2018 på en stor turné i Kina.

Eskær Trio har flere prisvindende cd-indspilninger bag sig, bl.a. Brahms’ samlede klavertrioer. Alle udgivelser har høstet såvel nationale som internationale anmelderroser og har vundet priser som P2 prisen for “Årets klassiske CD” og “Årets kammermusikudgivelse”.

Julie Eskær er 1. koncertmester i Danmarks Underholdningsorkester, der i 2020 modtog flere prestigefyldte internationale priser for orkesterets indspilninger af Beethovens symfonier.

Emilie Eskær er cellist i Det Kgl. Kapel og er desuden en engageret og efterspurgt kammermusiker. Hun har modtager talrige priser og legater, bl.a. Jacob Gades Musikpris samt B. Schrøder og H. Finnerups Musiklegat.

Charlotte Thaning er en særdeles efterspurgt kammermusiker og akkompagnatør. Hun har optrådt ved utallige koncerter i Danmark og de fleste europæiske lande. Hun underviser på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Gæstebilletter kan købes via http://lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…