Koncert med Eskær Trio i Smørum Kulturhus

Koncert med Eskær Trio i Smørum Kulturhus

Ledøje-Smørum Musikforening afholder koncert med Eskær Trio søndag den 17. oktober kl. 15:00 i Smørum Kulturhus.

Medvirkende:
Julie Eskær, violin
Emilie Eskær, cello
Charlotte Thaning, klaver

Program for koncerten:

V. Beethoven: Klavertrio op.1 nr. 2 i G-dur
Anders Nordentoft: Doruntine (komp. i 1994)
Mendelssohn: Klavertrio op 49 i d-mol

Eskær Trio er et af Danmarks mest erfarne og kunstnerisk sammensmeltede kammerensembler og har gennem mere end 25 år haft en succesfuld koncertkarriere i ind-og udland. Trioen er kendt for deres medrivende samspil og bevæger sig frit i hele triolitteraturen fra de ældste værker til nye kompositioner tilegnet dem.

Eskær Trio vandt i 1996 1. pris i P2’s Kammermusikkonkurrence samt 2. pris i Nordisk Kammermusikkonkurrence. Siden har de vundet priser i flere internationale kammermusikkonkurrencer.

Eskær Trio har haft en særdeles aktiv koncertvirksomhed og har optrådt i de fleste europæiske lande, inkl. steder som det berømte Concertgebouw i Amsterdam samt Berlin og Paris. Trioen har desuden optrådt i flere andre verdensdele og var i 2018 på en stor turné i Kina.

Eskær Trio har flere prisvindende cd-indspilninger bag sig, bl.a. Brahms’ samlede klavertrioer. Alle udgivelser har høstet såvel nationale som internationale anmelderroser og har vundet priser som P2 prisen for “Årets klassiske CD” og “Årets kammermusikudgivelse”.

Julie Eskær er 1. koncertmester i Danmarks Underholdningsorkester, der i 2020 modtog flere prestigefyldte internationale priser for orkesterets indspilninger af Beethovens symfonier.

Emilie Eskær er cellist i Det Kgl. Kapel og er desuden en engageret og efterspurgt kammermusiker. Hun har modtager talrige priser og legater, bl.a. Jacob Gades Musikpris samt B. Schrøder og H. Finnerups Musiklegat.

Charlotte Thaning er en særdeles efterspurgt kammermusiker og akkompagnatør. Hun har optrådt ved utallige koncerter i Danmark og de fleste europæiske lande. Hun underviser på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium.

Gæstebilletter kan købes via http://lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen.

 

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden