Konfirmation; sjove gaver og indslag

Som nær ven eller familiemedlem til konfirmanden, kan det være svært at finde på noget helt særligt i form af et indslag eller en personlig gave, der skiller sig ud fra mængden.

Hvad skal man finde på?

kommunikation
Sang
En sang som kommer ind på noget særligt personligt ved konfirmanden eller afslører nogle pinlige hændelser eller kommentarer, er altid en sikker vinder, som både skaber glæde, grin og god stemning.
Underholdning
Hvis man tør kaste sig ud i noget anderledes og udfordrende, er det altid en god ide at finde inspiration fra TV. Man kan opføre hvem vil være millionær, med spørgsmål der b.la. henvender sig til konfirmanden selv. Tv-programmet deal or no deal kan også være en mulighed. Det handler om at finde sin kreative side frem, når man skal lave et underholdende indslag.
IMG_5783
Gaven
Når det gælder gaverne følger de fleste konfirmandens ønskeliste, og det er altid en god ide. Selvom man bare følger ønskelisten kan man stadig bruge sin kreativitet. Hvis man eksempelvis giver penge i gave, kan man aflevere en spand fyldt med sand og mønter i. Så skal konfirmanden selv grave pengene op, hvilket er langt sjovere end at åbne en kuvert. Man kan også lave et pengetræ eller fryse mønterne ned i en skål med vand.
Materielle gaver er ikke altid vejen frem. Oplevelser skaber gode minder, som altid vil blive husket, så tænk ud af boksen og prøv lykken med en form for et oplevelsesgavekort. Hvis konfirmanden kan lide at være aktiv og prøve grænser af, kan man eventuelt give et gavekort til en bodyflight i vindtunnel eller en anden form for ekstrem sport.
 
 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…