Kreativ vinterferie på bibliotekerne

Vinterferien er godt i gang. Nogle er ude og rejse og andre hygger sig hjemme.
AR-702059810.jpg&MaxW=620&MaxH=413&Q=100&IsoModifiedDate=201502041525
I Egedal tilbyder bibliotekerne flere aktiviteter i løbet af ugen.
Mandagen den 9. februar klokken 14.00 kan børn fra 4 år hygge sig med familiefilmen Tigre og tatoveringer på Ølstykke Bibliotek. Biblioteket byder på juice og popcorn til filmen, der varer en time.
Onsdag den 11. februar klokken 13.00 kan børn fra 9 år prøve den sjove teknik med at folde og flette små ting af chipsposer, Anders And-blade eller lignende. Det foregår på Smørum Bibliotek, hvor børnebibliotekarerne, Stine og Julie demonstrerer teknikken.
Torsdag den 12. februar klokken 13.00 er der workshop for børn fra 8 år i Ølstykke. Her kommer Line og Hanne og viser, hvordan man kan folde siderne i gamle kasserede bøger, så de forvandles til overraskende og flotte skulpturer.
Fra Lørdag til Lørdag vil man kunne lægge forskellige puslespil på Smørum Bibliotek og på Ølstykke Bibliotek vil de fingernemme i åbningstiden kunne lave fine perleplader.
Det er gratis at deltage i børnebibliotekets arrangementer, men det er nødvendigt at have en billet, hvis man vil deltage i de to workshops eller se familiefilmen. Billetter kan fås på bibliotekets hjemmeside: https://egedalbibliotekerne.dk/web/arena/welcome
 
Når I alligevel befinder jer på biblioteket, ville det være en kanon ide at låne en kogebog så I kan bage kage, en film, en CD, et PS-spil eller en god bog I kan hygge med.
Af Emma Madsen

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…