Kultur på Borgertorvet: Fra livekoncerter til byttemarked

Kultur på Borgertorvet: Fra livekoncerter til byttemarked

Egedal Rådhus slår svingdørene op for Kultur på Borgertorvet. Med live koncerter, byttemarked, danseforestilling, Halloween og udstillinger inviteres borgerne til rådhuset på oplevelser i fællesskab og bevægelse i Egedal

Borgerne bydes indenfor på Borgertorvet! Egedal Rådhus skal være et åbent og imødekommende hus, som kan bruges aktivt af borgerne i hverdagen. I 2020 vil Borgertorvet byde på spektakulære og alsidige kulturelle oplevelser.

Kulturelle oplevelser

“Kultur på Borgertorvet” er kvalitet og diversitet. Derfor kan du både opleve moderne dans og høre musical-hits opført af dygtige kunstnere. Eller du kan tage til byttemarked eller til Halloween på rådhuset.
Der er noget for alle – og der er adgang for alle. De kulturelle oplevelser må max koste 100 kr – og flere er gratis:

– Rådhuset er borgernes hus. Det er vores opgave at tilgodese alle i kommunen og det gør vi med Kultur på Borgertorvet, hvor der er noget for enhver smag. Vi vil skabe store oplevelser, som vi kan mødes om og som kan gøde vores fællesskaber, siger borgmester Karsten Søndergaard.

Egedals mange klubber er en vigtig del af kommunens kultur- og fritidstilbud:
– Det er vigtigt, at vi tænker fritidslivet som en del af kulturen. Så jeg er glad for, at der er sammensat et flot program, hvor kultur og idræt mødes. Eksempelvis inviterer vi vores cykelforeninger med på cykeltur med Rolf Sørensen, når han gæster Egedal rådhus den 16. april, fortæller Charlotte Haagendrup, formand for Kultur- og Erhvervsudvalget.

Kom med og vær med

Kultur på Borgertorvet har stræbt efter at få høj kvalitet til Egedal. Med Kultur på Borgertorvet kan man derfor blandt andet opleve en unik trippel-koncert med de højaktuelle HUN SOLO lørdag den 16. maj. Her vil Kira Skov, Kirstine Stubbe Teglbjærg og Nana Jacobi levere en koncert specielt sammensat til Egedal. HUN SOLO arbejder med skiftende line-ups af kompetente, kvindelige artister, som præsenterer deres sange i nye fortolkninger. HUN SOLO har siden 2017 spillet på Roskilde Festival, Smuk Fest og i DR Koncerthuset. Forvent en enestående koncertoplevelse.

I november kan man opleve danseteater af den Reumertvindende instruktør Tina Tarpgaard.

– Vi har valgt events med et højt niveau, der vil spille godt sammen med vores rådhus. Det er første gang vi omdanner vores rådhus til et levende kulturhus og jeg håber, at borgerne vil byde kulturen velkommen og deltage ved de events, der passer og interesserer dem, siger Peter Høybye, der er leder af Kultur og Fritid i Egedal Kommune.

Byttemarked

Første event er Byttemarked lørdag den 29. februar. Her kan du bytte “yt” til nyt. Konceptet er, at du medbringer det, du gerne vil af med, men som andre kan få brug for. Så får du adgang til at tage det, som andre bringer til byttemarkedet: Så skåner vi både miljø og pengepungen. Dit “yt” kan afleveres på Egedal Rådhus, i rådhusets åbningstid i februar.

Se hele programmet for Kultur på Borgertorvet her.
Du finder selvfølgelig også arrangementerne i kalenderen på Vores Egedal.

På billedet: Kira Skov, en del af HUN SOLO, som kan opleves på Borgertorvet den 16. maj.

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
Shelter Bastrupsø7

Shelterplads ved Bastrup Sø

En hyggelig shelterplads ved Bastrup Sø inviterer gæster til en naturskøn oplevelse. Lille shelter med plads til op til fire ...
Kunstværker i Egedal, Smørum, Kunstværket Fællesskab ved Smørum Kulturhus i Egedal Kommune.

Skulpturen “Fællesskab” i Smørum

Skulpturen FÆLLESSKAB forestiller tre tykke mænd, der hjælper hinanden op. Du finder den ved Kulturhuset i Smørum. Den er udført ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
Veksø Kirke i Egedal Kommune

Veksø Kirke

Veksø Kirke er fra ca. 1150. Den er opført i teglsten og tilhuggede kampestenskvadrer. Først i 1860'erne blev kirken forlænget ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…