Kulturhuset Veksø Kro forskønnet og klar til mere kultur og lokalt liv

Kulturhuset Veksø Kro forskønnet og klar til mere kultur og lokalt liv

Kulturhuset Veksø Kro er forskønnet for 250.000 kr. Det kan du ved selvsyn opleve den 30. september kl. 17-18, når Veksø Kro slår dørene op for besøgende. Kom og se alt det nye, der gør Veksø Kro til et naturligt lokalt forsamlingssted med brugervenligt udstyr.

I budget 2021 blev der afsat penge til at forskønne kulturhusene i Veksø og Ganløse, og nu er Veksø Kro klar til at vise det nye frem.

Brugergruppen i Veksø Kro har spillet godt med i fornyelsen af kulturhuset. Brugerne ønskede sig blandt andet et mere brugervenligt lydanlæg til foredrag, nye og bedre stole og borde og en opgradering af køkkenet. Og sådan er det blevet.

Krostuen i Veksø kro er udsmykket med gamle vægmalerier og det har været vigtigt, at de nyindkøbte borde og stole passede til salens særlige stemning. Og det er lykkedes flot med træfarvede borde og stole med grønt betræk. Køkkenet forventes etableret i slutningen af året.

Åbent Hus

Torsdag den 30. september åbnes kroens døre fra kl. 17-18 – alle er velkomne. Her kan man se alt det nye og få demonstration i brug af det nye lydanlæg.

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden