Kulturhuset Veksø Kro forskønnet og klar til mere kultur og lokalt liv

Kulturhuset Veksø Kro forskønnet og klar til mere kultur og lokalt liv

Kulturhuset Veksø Kro er forskønnet for 250.000 kr. Det kan du ved selvsyn opleve den 30. september kl. 17-18, når Veksø Kro slår dørene op for besøgende. Kom og se alt det nye, der gør Veksø Kro til et naturligt lokalt forsamlingssted med brugervenligt udstyr.

I budget 2021 blev der afsat penge til at forskønne kulturhusene i Veksø og Ganløse, og nu er Veksø Kro klar til at vise det nye frem.

Brugergruppen i Veksø Kro har spillet godt med i fornyelsen af kulturhuset. Brugerne ønskede sig blandt andet et mere brugervenligt lydanlæg til foredrag, nye og bedre stole og borde og en opgradering af køkkenet. Og sådan er det blevet.

Krostuen i Veksø kro er udsmykket med gamle vægmalerier og det har været vigtigt, at de nyindkøbte borde og stole passede til salens særlige stemning. Og det er lykkedes flot med træfarvede borde og stole med grønt betræk. Køkkenet forventes etableret i slutningen af året.

Åbent Hus

Torsdag den 30. september åbnes kroens døre fra kl. 17-18 – alle er velkomne. Her kan man se alt det nye og få demonstration i brug af det nye lydanlæg.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…