Kunderne er glade for Egedal Tagservice

Egedal Tagservice ApS i Ølstykke er blevet overvældende godt modtaget hos kunderne, og det har allerede på et halvt år givet dem en elite-smiley på Anmeld-håndværker.dk med en gennemsnitskarakter på 5 af 5 stjerner på baggrund af 25 verificerede kundeanmeldelser. 

Glade for kundernes udtalelser
Egedal Tagservice lægger stor vægt på at levere et godt stykke arbejde, og flotte løsninger der holder i mange år. Derfor er de også meget tilfredse med kundernes tilbagemeldinger. “Vi tilmeldte os ‘Anmeld Håndværker’ for at skabe synlighed omkring vores arbejde. At kontakte en håndværker er et tillidsspørgsmål, og på denne måde bliver det mere gennemsigtigt for nye kunder at se referencer”, fortæller Emrah Karci. 

Næsten som nyt igen
Egedal Tagservice er specialister i rensning og behandling af tage, facader og fliser, som både forskønner og er med til at forlænge eksempelvis tagets levetid væsentligt. Der kan være mange penge at spare, samtidig med at taget kommer til at se ud som nyt.

Herudover er fliserens, algebehandling og imprægnering også en af de opgaver mange husejere har fået øjnene op for.

Mange mennesker vælger at tage en højtryksrenser i brug, hvis deres fliser eller terrasse er blevet angrebet af alger, mos, flisepest eller indgroet snavs. Effekten ved en overfladisk rengøring af fliser er imidlertid kortvarig. Overfladen på fliserne ødelægges, og risikoen for at skidt og snavs vender tilbage øges dermed.

Egedal Tagservice sørger for en skånsom og langtidsholdbar behandling, der gør fliserne stærkere, og er med til at forlænge deres levetid.

Pga. stor efterspørgsel på murer-opgaver er Egedal Tagservice´s Murerafdeling vokset til 4 mand. I Murer Afd. løses alle former for murerarbejde.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte Egedal Tagservice, hvis du har brug for et tilbud, råd eller vejledning på tlf. 50 84 68 68.

Læs anmeldelserne af Egedal Tagservice på Anmeld Håndværker her.

 

Dette indlæg er sponsoreret – Egedal Tagservice ApS er virksomhedsmedlem på Vores Egedal