Kunderne siger om Egedal Centret….

Kunderne siger om Egedal Centret….

Det er ingen hemmelighed, at jeg på Vores Egedal arbejder for større fokus på de positive historier i Egedal, og alle de mange ting, der er med til at gøre Egedal til et helt særligt sted. 

Egedal Centret er et af de steder! Centret har netop kunnet fejre 50 års jubilæum, og det er der en særlig grund til. Jeg har fået de lokale i Egedal fortælle hvad Egedal Centret betyder for dem:

Jeg handler det meste lokalt , har boede i kommunen i 15 år og butikkerne som boghandleren, sportmaster, Synoptik, Pia ure og guld, netto, Kvickly og Skjold burne, Imerco ,kop og kande, der handler jeg mest og der er super service og altid godt humør når man kommer ind af døren og det sætter jeg pris på. Det er det der gør at jeg fortrækker Egedal centeret frem for de kæmpe store centre.
Tina Rømer

Egedal centret er klart min foretrukne sted at handle, uanset om det er noget specifikt eller mere for en hygge- og inspirationstur.
Jeg nyder især, at det er udendøre med siddesteder, pæne planter og kunst der indbyder til leg. 
Det er bare hyggeligt at være i Egedal Centret. Jeg møder ofte nogen jeg kender, mange stopper og og får en snak, og jeg føler mig velkommen i de lokale butikker.
Der er ikke tempo og muzak som i de store indendørs centre. Der er ikke forstyrrende højtalere med efterlysninger og reklamer.
Til gengæld er der indimellem events som loppemarked, løb, open by Night, livemusik, mini-Tivoli og andre aktiviteter, som er med til at samle de lokale og oplandet; se dét vidner jo om et levende center, som vi er mange der er rigtig glade for.
Jeg ser frem til åbningen af de kommende butikker, som skulle være på vej. De er mere end velkomne, så vi bliver ved med at kunne holde de lokale handlende i vores eget center.
Tina Ahlbom

Jeg sætter også pris på at det ikke er et lukket center. Der har ofte været tale om at overdække det 
men det ville ikke være en fordel. Man kan gå i tørrevejr og man kan have sin hund med. Frisk luft er godt.
Inge Margrethe Mossin

Jeg elsker at komme i centeret. Har kommet der siden jeg var nyfødt, og kender derfor rigtig mange mennesker og butikker. Der er 2 butikker jeg gerne vil fremhæve, for deres service, smil og utrolige hjælpsomhed, og det er kiosken Skjold burne, og boghandleren. Jeg ved godt at mange af de ting jeg køber, kan købes billigere i netto eller kvickly. Men den service der er i boghandlen og kiosken ( som begge nu er ejet/ betjent af anden generation af de familier der ejede dem da jeg var barn) den er helt exceptionel, og fås ikke i de store supermarkeder. 
Og lad os håbe at centeret aldrig bliver overdækket. Det ville ødelægge charmen ved stedet.
Janni Bjørnager Bendtsen

At sidde på søstertovet og spise softice i solskin…det er skønt  Så dejligt med et åbent center i forhold til alle de lukkede storcentre. Når man går ned gennem centergaden så møder man altid kendte ansigter…ligesom personalet i butikkerne er nogen man genkender igennem mange år og til tider får en lille sludder med.
Marianne Petersen

Jeg elsker at gå ind i slagteren, når der skal være luksus frokost eller jeg lige mangler noget til grillen. Derudover er der bare alt det man skal bruge mad, optiker, tøj, kosmetolog, frisør og “gave-handle-stederne” med legetøj, bøger og isenkram. Bør også lige nævne at jeg sætter stor pris på at man kan tage hunden med, hvis man bare hurtigt skal ind et par steder. Så kommer man også gerne et smut forbi de to dyrebutikker og dyrelægen og får en godbid til hunden og alverdens hundeting med hjem. 
Johanne Plesner

Egedal centret har alt hvad vi behøver, lige fra Skomager med cykelreperation til vaskeri og renseri.
Carsten Rasch

Det er det bedste center der findes. Jeg har boet i Ganløse i 36 år til sommer, og jeg har altid været trofast kunde i centret. Jeg kan sagtens tage ud og kigge i andre og få lyst til at handle, men ser jeg noget som jeg ved de måske også har i Stenløse, så tager jeg dertil og lægger mine penge, og støtter lokal handlen. Og nu er jeg så heldig at jeg også har mit job der. Alt i alt et dejligt åbent center hvor man mærker årstidernes skiften. 
Karen Witting-Hansen

 

Da min mand for 9 år siden snakkede om at vi måske skulle købe hus i Stenløse, tænkte jeg 
“ den der gennemkørsels by med kun en tankstation og en lille biograf, ude på Lars tyndskids mark” 
Så kørte vi til Stenløse ( vi boede i Kgs. Lyngby) og da jeg så “Stenløse” Egedal centret og vi gik med vores datter på 2 år igennem og solen skinnede, stemningen og venligheden i butikkerne! 
Var jeg solgt!!! 
Jeg har aldrig fortrudt at vi valgte Stenløse med verdens hyggeligste center. 
Malene Blinkenberg Nybo Skjoldman

Min egen mor har selv haft butik i centeret for mange år siden, så mit største minde var at få lov til at stå bag kassen som 5-årig og sige hej til alle de glade kunder 
Mathias Guhle Nielsen

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Nye Baner 3766608157

Jyllinge Minigolf Klub

Jyllinge Minigolf Klub er en forholdsvis nyopstartet klub, der tilbyder minigolf for deres medlemmer, så det er muligt at spille ...
312437228 554284793363690 7565027038658924048 N

Den lille trold i Byparken i Ølstykke

Egedals egen trold gemmer sig i Byparken i Ølstykke. Han er ikke så stor, som de kæmpe trolde, som bliver ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
Ve..buresØ.efterår.21.(22of26)

Baronen ved Buresø

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Baronen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fantastisk træskulptur, der ...
20140722 203413

Vikingelandsbyen ved Risby

Har du besøgt Vikingelandsbyen og Vikingebroen i Risby, som ligger 2-3 km. fra Ledøje. Et besøg værd og et pragtfuldt ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…