KUNSTRUNDEN: Hytholm Keramik holder ÅBNE DØRE

KUNSTRUNDEN: Hytholm Keramik holder ÅBNE DØRE

Hytholm Keramik er en del af KUNSTRUNDEN der lørdag den 3. og søndag den 4. september kl. 11.00-17.00 holder ÅBNE DØRE.

Kunstrunden 2022 nærmer sig og i weekenden har du mulighed for at komme ud og se på forskellig kunst, når kunstnerne inviterer dig med indenfor.

Hos Hytholm Keramik har Allan Hytholm, som noget helt specielt, åbnet sit galleri for den ukrainske maler Viktor Volkov. Han er flygtet fra Kiev med sine billeder rullet sammen, og han får lov til at deltage i årets kunstrunde. Han vil udstille sine malerier i Hytholms værksted.

Den ukrainske flygtning og kunstmaler Viktor Volkov har fået lov af Aud og Allan Hytholm till at udstille sine billeder i Hytholms værksted under Kunstrunden

På Skenkelsøvej 30 kan du foruden Hytholms spændende keramiske galleri også se Viktor Volkovs malerier, og gå en havevandring i den store smukke have med skulpturer og flotte haveanlæg. Haveanlægget er lavet af Allan Hytholms søn Niklas Hytholm.

Åbningstid:
Lørdag d. 3. september og søndag d. 4. september kl. 11-17

Hytholm Keramik
Skenkelsøvej 30,
3650 Ølstykke

 

 

Der bliver også mulighed for at gå en tur i den smukke have.Foruden Hytholm har du også mulighed for at besøge andre kunstnere i lokalområdet.

 

De lokale kunstnere har sendt dig en lille videohilsen:

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
En personlig mekaniker har mange fordele!

En personlig mekaniker har mange fordele!

"Før i tiden brugte jeg værksted alt efter hvilket bilmærke jeg havde – men da jeg blev træt af at skulle til andre byer, så bestilte jeg en værkstedstid hos Johnny i Service Centret i Ølstykke.
Det er 12 år siden, og her er jeg blevet. Johnny er i mellemtiden blevet til ”Johnny og Jonathan”, som kigger på min bil – og jeg har stor tillid til dem begge!

For mig betyder det noget, at jeg kan aflevere min bil til service og reparation, og jeg bliver ringet op, hvis det viser sig at der skal laves andet end det jeg havde forventet på forhånd. Ligeledes får jeg altid at vide, hvad jeg skal være opmærksom på andre ting, der indenfor nær fremtid skal kigges på. Priserne er rimelige, og vi har gensidig tillid til hinanden. I perioder har det også været rart, at det var muligt at betale regningen over flere rater med værkstedskontoen.

Ønsker du en personlig mekaniker, som kan servicere din bil uanset mærke – og naturligvis stadig overholde garantien – så kan jeg på det varmeste anbefale dig at bestille tid hos Service Centret Hella Service Partner i Ølstykke."

Pernille Bloch Madsen, Ølstykke

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…