Line Andersen målscorer for ØFC til 1-0. Sponsor: Foto: clausbirch.dk

Kvinderne sejrede mod Bella1973 på hjemmebane

Lørdag den 29. april kl. 13:00 tog ØFC Kvindesenior 1 i mod Bella1973 hjemme på Scan-Group Ølstykke Stadion. På en dejlig solbeskinnet dag vandt ØFC fortjent 2-0 foran ca. 40 tilskuere.

Kampen var kun 4 minutter gammel, da Nina Druedal sendte en stikning frem til Line Andersen på Bella’s banehalvdel. Den unyttede Line til at løbe fra Balla-forsvaret og udplacerede Bella-målvogteren til 1-0 til ØFC. Rigtig god start på kampen. Holdene stod godt til hinanden med en lille overvægt til ØFC. Der var chancer i begge ender. Efter 35 minutter var det Ika Nimb, der modtog en stikning fra Ida Viborg. Den behandlede Ika på fornemmeste vis øgede ØFC-føringen helt fortjent til 2-0.

Efter 10 minutters spil i anden halvleg lukkede ØFC Bella ind i kampen og overlod banens midte til dem. Det gav pres på ØFC-forsvaret, der meget overbevisende og helt koldt afviste samtlige Bella-angreb. Kampens udvikling gav flere omstillinger til ØFC, der ikke formåede at omsætte chancerne til scoringer. I det 36. minut var Bella tæt på en scoring med skud , der prellede af på ØFC-overliggeren.

Kampen endte helt fortjent 2-0 til ØFC, der i første halvleg var skarpe på deres chancer og i anden halvleg var gode til at forsvare sig og afvise Bella’s angreb. På trods af et meget langhåret græstæppe, blev der af begge hold spille seværdigt fodbold, og det er anbefalelsesværdig at dukke op til næste hjemmekamp og støtte ØFC-pigerne og ØFC’s højst rangerende hold i Kvindesjællandsserien.