La Strada i Stenløse lukker ikke

La Strada i Stenløse lukker ikke

Jeg har fulgt bekymret med i medierne og læst om “Danmarks største herretøjskæde, Tøjeksperten, som har kæmpet for at redde livet, og derfor lukker 20 af sine butikker og fyrer 180 ansatte”.

Hvad med vores store gode La Strada i Stenløse, som også er en del af Tøjeksperten – hvordan påvirker det forretningen, og er de også lukningstruet?

Jeg besøgte derfor Theis i sidste uge i  butikken, og han kunne gudskelov berolige mig. Butikken lukker ikke!

La Strada i Stenløse er selvstændig, men har en samarbejdsaftale med Tøjeksperten. Det er derfor udelukkende på indkøbsfronten situationen kommer til at påvirke La Strada i Stenløse, og det er kun ganske lidt fortæller Theis.

Der vil være en meget lille ændring i forhold til de brands butikken forhandler, men det vil være så lille en ændring, at kunderne formentlig ikke vil bemærke det.

Theis fortæller mig, at han har haft besøg af mange søde kunder, der på samme måde som jeg har udtrykt bekymring. Det har varmet meget, for selvom butikken på ingen måde er lukningstruet, så har Corona kunnet mærkes.

65 års fødselsdag senere på året

Den fantastiske tøjforretning kan i øvrigt fejre 65 års fødselsdag til efteråret. For 65 år siden var det dog Theis´ morfar der ejede og drev La Strada.

Theis smiler hemmelighedsfuldt, da jeg beder ham løfte sløret for hvordan den store dag skal fejres!

…..jeg må vist væbne mig med tålmodighed lidt endnu 🙂

“Gamle dage”

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…