Lån en læsefamiliepose med bøger og aktiviteter for hele familien

Lån en læsefamiliepose med bøger og aktiviteter for hele familien

Egedal Bibliotekerne er klar med et helt nyt tiltag, der skal hjælpe familierne lidt væk fra skærmen og i gang med både bøger og aktiviteter sammen.

På Ølstykke og Smørum Bibliotek kan man nu låne en læsefamiliepose, som både kan indeholde bøger, brætspil, quizzer, musik og meget mere.

Er I ved at være lidt for fastlåste i telefoner og computere, så vil læsefamilieposerne kunne hjælpe dig godt på vej og måske få fantasien godt i gang igen.

En pose kan lånes for en måned ad gangen, og med 10 forskellige poser er der mange timers underholdning til hele familien.

Indholdet af poserne er nøje sammensat af bibliotekarer, der har udvalgt emnerne sådan at der er noget for enhver smag samt understøtte læseiver og nysgerrighed. I poserne er der forslag til videre læsning, men I kan selvfølgelig også altid spørge bibliotekarerne om hjælp til bøger i samme tema.

En typisk pose indeholder et vidt spektrum af indhold – selvfølgelig bøger, men også brætspil, musik, quizzer eller ideer til aktiviteter uden for hjemmets fire vægge. I får altså som familie masser af underholdning og måske bliver I også klogere på verdenen omkring os. Hver pose har sit eget tema, såsom natur, uhygge, opfindelser og meget mere, så I kan helt selv vælge hvilket tema I skal dykke ned i.

Alle kan låne en pose, men for at få det bedste ud af en læsefamiliepose anbefaler vi, at børn i familien er minimum 10 år.
Læsefamilieposerne skal gøre det nemmere for jer at samles om fælles aktiviteter i en ellers travl hverdag.

Link: https://egedalbibliotekerne.dk/nyheder/kort-nyt/laan-en-laesefamiliepose

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…