Lars Winther er vært og kapelmester ved nye fællessang-arrangementer i Stenløse Kulturhus

Lars Winther er vært og kapelmester ved nye fællessang-arrangementer i Stenløse Kulturhus

Han er bysbarn i Stenløse, byrådspolitiker og mange kender ham også som “Tromme-Lars” fra hans mangeårige aktive musikliv i lokalområdet. Lars Winther er vært og kapelmester for helt nye fællessang-arrangementer.

Egedal Musik- og Kulturskole og frivillige kræfter glæder sig til at byde indenfor til “Spil Op Og Syng Med” i den store sal i Stenløse Kulturhus. Første gang tirsdag den 14. marts 2023 kl. 19.00 med temaet “Melodi Grand Prix før og nu”

Lars Winter er vært og kapelmester ved “Spil Op Og Syng Med”

Fællessangsarrangementer i Stenløse Kulturhus har haft en pause, men starter nu op i foråret 2023 i en helt ny form. Arrangementet er et samarbejde mellem frivillige kræfter og Egedal Musik- og Kulturskole/Egedal Kommune.

Vært og kapelmester er Lars Winther, der er opvokset i Egedal Kommune, og har sat sit musikalske præg i lokalområdet siden teenageårene.

“Musik og sang har altid været en stor del af mit liv, og er derfor en stor del af min identitet. Musik har budt på så mange fantastiske oplevelser og venskaber, og derfor glæder jeg mig til Spil Op Og Syng Med. Vi afprøver en ny form med et nyt folkeligt tema fra gang til gang, hvor vi vil få musikalsk besøg udefra. Vi har et rigtig godt band bestående af Dennis Aagård, Klaes Lindgren og Casper Poppe til at akkompagnere os og gæstesolisterne. Musikken og sangglæden vil være i centrum, ligesom samtalen med vores gæster vil være en del af aftenen.” fortæller Lars.

”Melodi Grand Prix før og nu” er det første tema. Spil Op Og Syng Med får besøg af bandet ”Der Var Engang” bestående af Rasmus Hedeboe og Emma Pi. Duoen deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2022. Emma Pi kender nogle som vinder af børnenes MGP i 2014.

”Der Var Engang” bestående af Rasmus Hedeboe og Emma Pi.

I 2022 slog de sig sammen som duo. Rasmus Hedeboe er i øvrigt professionel musiker og sangskriver og har bl.a. arbejdet som kapelmester for Lars H.U.G. og Johnny Logan. Marianne Bloch kommer også d. 14. marts og giver et par numre.

Der påregnes fire årlige arrangementer. Næstkommende arrangement bliver tirsdag d. 13. juni kl. 19.00. Her vil der ligeledes være spændende gæster, og temaet vil være Kim Larsen.

Følg med på: https://www.egedalmusikogkulturskole.dk/

Første arrangement er tirsdag d. 14. marts kl. 19.00 – 20.30 i Stenløse Kulturhus, Store Sal – gratis adgang.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…