Lars Winther er vært og kapelmester ved nye fællessang-arrangementer i Stenløse Kulturhus

Lars Winther er vært og kapelmester ved nye fællessang-arrangementer i Stenløse Kulturhus

Han er bysbarn i Stenløse, byrådspolitiker og mange kender ham også som “Tromme-Lars” fra hans mangeårige aktive musikliv i lokalområdet. Lars Winther er vært og kapelmester for helt nye fællessang-arrangementer.

Egedal Musik- og Kulturskole og frivillige kræfter glæder sig til at byde indenfor til “Spil Op Og Syng Med” i den store sal i Stenløse Kulturhus. Første gang tirsdag den 14. marts 2023 kl. 19.00 med temaet “Melodi Grand Prix før og nu”

Lars Winter er vært og kapelmester ved “Spil Op Og Syng Med”

Fællessangsarrangementer i Stenløse Kulturhus har haft en pause, men starter nu op i foråret 2023 i en helt ny form. Arrangementet er et samarbejde mellem frivillige kræfter og Egedal Musik- og Kulturskole/Egedal Kommune.

Vært og kapelmester er Lars Winther, der er opvokset i Egedal Kommune, og har sat sit musikalske præg i lokalområdet siden teenageårene.

“Musik og sang har altid været en stor del af mit liv, og er derfor en stor del af min identitet. Musik har budt på så mange fantastiske oplevelser og venskaber, og derfor glæder jeg mig til Spil Op Og Syng Med. Vi afprøver en ny form med et nyt folkeligt tema fra gang til gang, hvor vi vil få musikalsk besøg udefra. Vi har et rigtig godt band bestående af Dennis Aagård, Klaes Lindgren og Casper Poppe til at akkompagnere os og gæstesolisterne. Musikken og sangglæden vil være i centrum, ligesom samtalen med vores gæster vil være en del af aftenen.” fortæller Lars.

”Melodi Grand Prix før og nu” er det første tema. Spil Op Og Syng Med får besøg af bandet ”Der Var Engang” bestående af Rasmus Hedeboe og Emma Pi. Duoen deltog i Dansk Melodi Grand Prix i 2022. Emma Pi kender nogle som vinder af børnenes MGP i 2014.

”Der Var Engang” bestående af Rasmus Hedeboe og Emma Pi.

I 2022 slog de sig sammen som duo. Rasmus Hedeboe er i øvrigt professionel musiker og sangskriver og har bl.a. arbejdet som kapelmester for Lars H.U.G. og Johnny Logan. Marianne Bloch kommer også d. 14. marts og giver et par numre.

Der påregnes fire årlige arrangementer. Næstkommende arrangement bliver tirsdag d. 13. juni kl. 19.00. Her vil der ligeledes være spændende gæster, og temaet vil være Kim Larsen.

Følg med på: https://www.egedalmusikogkulturskole.dk/

Første arrangement er tirsdag d. 14. marts kl. 19.00 – 20.30 i Stenløse Kulturhus, Store Sal – gratis adgang.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…