God nyt til Egedal Fjernvarmes kunder: Lavere fjernvarmepriser

God nyt til Egedal Fjernvarmes kunder: Lavere fjernvarmepriser

På de seneste informationsmøder for nye kunder annoncerede Egedal Fjernvarme A/S at de forventede at kunne sænke den faste afgift fra den 1. januar 2020. Det er nu en realitet! 

Adm. direktør Jørn Arne Nielsen

Fire kroner pr. kvadratmeter

De fjernvarmeforsynede arealer, som for nærværende er takseret til 42,50 kr./m2 vil blive sænket til 38,50 kr./m2 per den 1. januar 2020.
Det er i reelle tal 4 kr. per kvadratmeter – og for et hus på 150 m2 betyder det en årlig nedsættelse af den faste afgift på 600 kr.

Positivt resultat

På møderne blev lovet, at Egedal Fjernvarme A/S ville melde endeligt ud, når årsregnskab 2019 var afsluttet. Det er nu afsluttet med positivt udfald. Dét, sammen med såvel selskabets historik som de mange kontrakter, Egedal Fjernvarme A/S har for yderligere tilgang af kunder og konverteringer i de kommende år, gør, at der nu er et solidt grundlag for at nedsætte prisen markant – nemlig 4. kr. pr. kvadratmeter.

En markant tilgang af nye kunder

Adm. direktør Jørn Arne Nielsen udtaler i pressemeddelelsen, at grunden til at det har været muligt at nedsætte den faste takst med små 10% bl.a. skyldes en markant tilgang af nye kunder gennem de seneste 4 år, faktisk en fordobling.  Der har været en kendt og fortsat tilgang af nye kunder de nærmeste år, herunder i Egedal By.
Desuden overgang til Vedvarende Energi (VE), qua Solvarme og Biomasse, i stedet for gas og træpiller.

På Maglevad er kapacitet til nye kunder uden at skulle ud at nyinvestere, og driften er effektiviseret og rationaliserer.

Maglevad

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…