Ledige borgere inviteres til Inspirationsdag i kommunen

Ledige borgere inviteres til Inspirationsdag i kommunen

Ledige i Egedal Kommune får nu mulighed for at møde tre brancher, som aktuelt mangler arbejdskraft og har brug for flere medarbejdere.

Ledigheden i Egedal er lav, men der er stadig borgere tilknyttet jobcenteret som søger arbejde. Desværre er det ikke altid nemt, at få lige præcis det job man søger. Det gør, at flere jobsøgende kigger i andre retninger og måske overvejer et ­­­­­­­­brancheskift. Derfor afholder jobcentret nu en inspirationsdag, hvor de ledige kan møde brancher som de måske ikke kender til og som lige nu har behov for arbejdskraft.

Brancheskift kan være ny begyndelse

Hvis man kan inspirere de ledige til et eventuelt brancheskift og vise dem vej til brancher som lige nu mangler arbejdskraft, så er det altså en win-win for alle.

De tre brancher som vil være repræsenteret på dagen vil være inden for produktion/montage, hotel- og plejeområdet. Alle områder hvor der er efterspørgsel efter arbejdskraft.

Inspirationsdagen afholdes den 14. marts kl. 8.45 – 11.45 i Byrådssalen på Egedal Rådhus. Det er et arrangement for kommunens ledige, og hvis man gerne vil deltage skal man tilmelde sig hos sin jobkonsulent i jobcenteret.

Læs mere på Egedal Kommunes hjemmeside:
https://www.egedalkommune.dk/nyheder/nyheder/2022/marts/egedal-kommune-inviterer-ledige-borgere-til-inspirationsdag

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…