Ledøje-Smørum Hundeklub fejrede 40 års med et års forsinkelse

Ledøje-Smørum Hundeklub fejrede 40 års med et års forsinkelse

Lørdag den 11. september 2021 er jeg inviteret ud til Ledøje-Smørum Hundeklub. Klubben skulle have fejret 40 års jubilæum sidste år, men blev nødt til at udskyde arrangementet grundet corona.

Alle sejl er derfor sat til, når både unge hunde, gamle hunde, store hunde, små hunde, lydige hunde, frække hunde og deres ejere og hundetrænere fejrer 41 års jubilæumsdagen med fælles træning, godteposer til hundene, taler og festligheder – og “varme hunde” fra Bjarnes Pølser!

Grethe er både træner og sponser i Ledøje-Smørum Hundeklub

Det var Grethe fra RigtigHundemad, der prikkede til mig. “Du skal næsten ud forbi og være med til at fejre klubbens fødselsdag og se hvordan vi har det. Det er jo trods alt ikke hver dag en klub fylder så mange år – og vel og mærke med frivillige som drivkræfter.”

En klub for alle aldre

Det er en utrolig hyggelig hundeklub med familiehunde-træning og mange forskellige arrangementer i løbet af året. (Klubaften hver mandag, onsdagsture, klubmesterskaber, fælles sommertræning, Nat-tur med fællesspisning og  julefest).

Grethe fortæller, at det er alle aldre der kommer og træner deres hunde i klubben. Her er både børn og voksne – og deres ældste aktive medlem er 88. En del af medlemmerne har haft flere hunde til træning gennem årene. Både de firbenede og de tobenede elsker det sociale samvær og den gode ånd der er i klubben!

Det er muligt at træne flere forskellige slags Hundesport i klubben: Lydighed, Agility og Rally-O, og lige om lidt, så udbydes også Nosework, da to af klubbens trænere lige har bestået deres Nosework instruktør uddannelse.

Grethe har selv været medlem af klubben siden september 2005 og er nu både træner og sponsor.’

Flot fremmøde

Da jeg ankommer kl. 10 er det svært at finde en parkeringsplads. Jeg kan konstatere, at der er rigtig god opbakning til arrangementet fra medlemmerne og deres familiers side. Masser af liv og leben på pladsen og en dejlig stemning.

(Dagens besøgstal er da også i omegnen af 130 personer og 70 hunde får jeg senere at vide.)

Festlighederne starter med lidt hyggelig fælles hundetræning. Og som tilskuer er det helt fantastisk at se alle de mange hunde i samspil med deres ejere. Skønne og sjove firbenede væsener, der er vidt forskellige, har en fest med træningen! Nogle er virkelig lydige og følger opmærksomt ejerens kommandoer, mens andre er langt mere optaget af de andre hunde. Jeg tager mig selv i flere gange at stå og klukke for mig selv.  Det er også dejligt at opleve den positive tilgang trænerne har til guider de mange hunde og deres ejere.

Efter træningen samles alle til taler af formand, tidligere formand og Dan Haugbøl (formand for EIF- Egedal Idræts Fællesskab). Vi får en spændende fortælling om klubbens historie og udvikling gennem tiderne.

Herefter serveres der pølser fra Bjarnes pølser og fadøl, sodavand og godteposer til både børn og hunde.

Jeg lister af med en lækker godtepose i hånden til min egen firbenede ven derhjemme. Er helt sikker på at Ledøje-Smørum Hundeklub også kunne være noget for min Max og jeg. 🙂

Vil du vide mere om Ledøje-Smørum Hundeklub, så tag et kig på klubbens hjemmeside:
http://lsh-hundeklub.dk/ eller følg med på Facebook: https://www.facebook.com/groups/369131953165545

Ledøje-Smørum Hundeklub
Smørum Parkvej 2
2765 Smørum


 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…