Ledøje-Smørum Musikforening får tjekkisk besøg i Smørum Kulturhus

Ledøje-Smørum Musikforening får tjekkisk besøg i Smørum Kulturhus

Ledøje-Smørum Musikforening inviterer til koncert søndag d. 19. november kl. 15:00 i Smørum Kulturhus. Her er der mulighed for at lytte til Michaela Fukačová på cello og Renata Ardaševová på klaver. Begge er født og opvokset i Tjekkiet.

Mange tjekkiske komponister har jubilæum i år, bl.a. Smetana, Dvorák, Suk, Janácek, og Nedbal. Musikerne vil præsentere mindst et lille musikstykke af hver komponist. Desuden musik af Bohuslav Martinů og Griegs skønne Sonata i a-mol.

Michaela Fukačová og Renata Ardaševová har spillet sammen i mange år. De har givet koncerter flere steder, ikke blot i Danmark, men i hele Europa. De har indspillet for radio og TV og i gang med et cd-projekt. Begge er født op opvokset i Tjekkiet.

Efter studier ved Akademiet i Prag, flyttede Michaela Fukačová i 1985 til Danmark, hvor hun forsatte sine studier i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. I 1986 afsluttede hun sin uddannelse med en sensationel debut, der med ét gjorde hende til en af Danmarks mest efterspurgte solister.

Siden 2001 har hun været solocellist i Odense Symfoniorkester, samtidig med at hun opretholder sin karriere som internationalt efterspurgt solist og kammermusiker.

Renata Ardaševová har en lang række cd’er, radio- og tv-optagelser bag sig. Hun samarbejder med førende musikere og orkestre og deltager i prestigefyldte projekter. Efter eksamen fra konservatoriet i Ostrava, fortsatte Renata Ardaševová sine studier på i Brno. Hun samlede også værdifuld erfaring i mange internationale tolkemasterkurser under vejledning af pædagoger i verdensklasse. Samtidig påbegyndte hun en intensiv koncertvirksomhed, både solo og kammermusik.

Gæstebilletter: https://lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen.

Arrangør: Ledøje-Smørum Musikforeningen

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…