Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til koncert den 22. maj i Konfirmandhuset i Smørum

Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til koncert den 22. maj i Konfirmandhuset i Smørum

Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til koncert søndag d. 22. maj kl. 15:00 i Konfirmandhuset, Flodvej 73E, Smørum.

Bemærk: Koncerten afholdes ikke som ellers i Smørum Kulturhus.

Ved koncerten medvirker Lea Quortrup, sopran, Marie Louise Lind, cello, Ulrik Ravn Jensen, horn, og Troels Roland, klaver.

På programmet er en cellosonate af Beethoven, sange af Britten, stykker for cello og klaver af Schumann, samt Schuberts Auf dem Strom. Schuberts værk blev straks ved uropførelsen i 1828 blev meget populært og har været det siden. Ved koncerten hører vi den originale komposition med klaver og horn til ledsagelse af sangeren.

LEA QUORTRUP er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium hvorfra hun dimitterede i 2015. Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2014 som Zerlina i Mozarts Don Giovanni. Hun har siden bl.a. spillet rollen som Amor i Glucks opera Orfeus og Eurydike. Hun har været solist med Underholdningsorkestret i Mozarts Requiem og har ligeledes været solist og sunget både lied- og oratoriekoncerter i hele Danmark, bl.a. solistpartier i Händels Messias, Bachs Juleoratorium, H-mol messen og Johannespassionen.

ULRIK RAVN JENSEN er uddannet fra Norges musikkhøgskole. Siden studietiden har han spillet i flere norske orkestre, blandt andet som solohornist i Kristiansand Symfoniorkester og Stavanger Symfoniorkester, inden han i 2019 kom til Danmark som alternerende solohornist i DR Symfoniorkestret og siden Aalborg Symfoniorkester.

MARIE LOUISE LIND er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) i København, med en Bachelor i 2007. Derefter videre studier i Stuttgart hvor hun i 2011 tog en Master i orkestermusik med fokus på kammermusik, afsluttet med højeste karakter og udmærkelse. Derefter Master i Ny Musik i 2013. Hjemme igen debuterede Marie Louise fra Solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2017. Ansættelser bl.a. i DR Symfoniorkestret, Det Kgl. Kapel, Copenhagen Phil, Copenhagen Opera Festival og Athelas Sinfonietta.

TROELS ROLAND debuterede i 2015 fra DKDM. Han begyndte tidligt i sin studietid at interessere sig for arbejdet som akkompagnatør og har været involveret i mange lied- og kammermusikprojekter. Han har optrådt på danske festivaler som Schubertiaden i Roskilde med Schuberts sangcyklusser Winterreise og Die Schöne Müllerin. Desuden koncerter i Tivolis koncertsal, Odsherred kammermusikfestival, Vildemosekoncerter, Operafestivalen i København. Han har arbejdet som repetitør på Operaakademiet, DKDM og Syddansk Musikkonservatorium samt lejlighedsvis på Det Kgl. Teater.

Medlemmer har fri entré. Gæstebilletter kan købes i forsalg på https://lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen.

Sted:
Konfirmandhuset, Flodvej 73E, Smørum

 

Troels Roland

Marie Louise Lind

Ulrik Ravn Jensen

Lea Quortrup

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…