Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til koncert den 22. maj i Konfirmandhuset i Smørum

Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til koncert den 22. maj i Konfirmandhuset i Smørum

Ledøje-Smørum Musikforening indbyder til koncert søndag d. 22. maj kl. 15:00 i Konfirmandhuset, Flodvej 73E, Smørum.

Bemærk: Koncerten afholdes ikke som ellers i Smørum Kulturhus.

Ved koncerten medvirker Lea Quortrup, sopran, Marie Louise Lind, cello, Ulrik Ravn Jensen, horn, og Troels Roland, klaver.

På programmet er en cellosonate af Beethoven, sange af Britten, stykker for cello og klaver af Schumann, samt Schuberts Auf dem Strom. Schuberts værk blev straks ved uropførelsen i 1828 blev meget populært og har været det siden. Ved koncerten hører vi den originale komposition med klaver og horn til ledsagelse af sangeren.

LEA QUORTRUP er uddannet klassisk sanger fra Det Jyske Musikkonservatorium hvorfra hun dimitterede i 2015. Hun debuterede på Det Kongelige Teater i 2014 som Zerlina i Mozarts Don Giovanni. Hun har siden bl.a. spillet rollen som Amor i Glucks opera Orfeus og Eurydike. Hun har været solist med Underholdningsorkestret i Mozarts Requiem og har ligeledes været solist og sunget både lied- og oratoriekoncerter i hele Danmark, bl.a. solistpartier i Händels Messias, Bachs Juleoratorium, H-mol messen og Johannespassionen.

ULRIK RAVN JENSEN er uddannet fra Norges musikkhøgskole. Siden studietiden har han spillet i flere norske orkestre, blandt andet som solohornist i Kristiansand Symfoniorkester og Stavanger Symfoniorkester, inden han i 2019 kom til Danmark som alternerende solohornist i DR Symfoniorkestret og siden Aalborg Symfoniorkester.

MARIE LOUISE LIND er uddannet på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM) i København, med en Bachelor i 2007. Derefter videre studier i Stuttgart hvor hun i 2011 tog en Master i orkestermusik med fokus på kammermusik, afsluttet med højeste karakter og udmærkelse. Derefter Master i Ny Musik i 2013. Hjemme igen debuterede Marie Louise fra Solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 2017. Ansættelser bl.a. i DR Symfoniorkestret, Det Kgl. Kapel, Copenhagen Phil, Copenhagen Opera Festival og Athelas Sinfonietta.

TROELS ROLAND debuterede i 2015 fra DKDM. Han begyndte tidligt i sin studietid at interessere sig for arbejdet som akkompagnatør og har været involveret i mange lied- og kammermusikprojekter. Han har optrådt på danske festivaler som Schubertiaden i Roskilde med Schuberts sangcyklusser Winterreise og Die Schöne Müllerin. Desuden koncerter i Tivolis koncertsal, Odsherred kammermusikfestival, Vildemosekoncerter, Operafestivalen i København. Han har arbejdet som repetitør på Operaakademiet, DKDM og Syddansk Musikkonservatorium samt lejlighedsvis på Det Kgl. Teater.

Medlemmer har fri entré. Gæstebilletter kan købes i forsalg på https://lsmusikforening.nemtilmeld.dk eller ved indgangen.

Sted:
Konfirmandhuset, Flodvej 73E, Smørum

 

Troels Roland

Marie Louise Lind

Ulrik Ravn Jensen

Lea Quortrup

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…