Ledøje-Smørum Musikforening indleder koncertsæson 2022-23 med Morten Kargaard Septet

Ledøje-Smørum Musikforening indleder koncertsæson 2022-23 med Morten Kargaard Septet

Ledøje-Smørum Musikforening indleder koncertsæson 2022-23 søndag d. 18. september 2022 kl. 15.00 i Smørum Kulturhus med Morten Kargaard Septet, 7 musikere på obo, trompet, violin, bratsch, cello, guitar og kontrabas.

Morten Kargaard Septet trodser alle forsøg på at knytte en specifik genre til sig. Septetten udfordrer, hvad klassisk musik er, og hvad den kan udrette.

Septetten giver en harmonisk rig og ny tilgang til opfattelsen af, hvordan blandingen af klassisk og rytmisk musik kan komme til udtryk, en ny og innovativ lyd skabt af syv nøje udvalgte musikere og instrumenter fra den klassiske og den rytmiske scene.

Lytteren føres gennem en tidløs rejse uden præferencer, en musikstrøm af bevidsthed i skiftende teksturer, men med en indre ro og omtanke, og med en frygtløs omfavnelse af det nye og usædvanlige, samt en dyb respekt og forståelse for fortiden.

Musikken er skrevet af Morten Kargaard. Den er påvirket af det skandinaviske åbne landskab og skønhed, hvor tankerne kan falde på malerierne fra P.S. Krøyer og Nordsøens styrke og skønhed.

Gæstebilletter kan købes i forsalg på lsmusikforening.nemtilmeld.dk. Resterende billetter sælges ved indgangen.

Yderligere information på lsmusikforening.dk

Foto: Zen Production