Ledøje-Smørum Musikforening inviterer til koncert søndag d. 20. november i Smørum Kulturhus.

Ledøje-Smørum Musikforening inviterer til koncert søndag d. 20. november i Smørum Kulturhus.

Søndag den 20. november kl. 15 har du mulighed for at komme med Ledøje-Smørum Musikforening til koncert i Smørum Kulturhus.

Her vil du kunne opleve Michaela Hansen på fløjte og Louise Anine Mogensen på klarinet, der udgør ensemblet Duo Ventus, i samspil med Bjarke Modensen på akkordeon. De vil præsentere et varieret program med bl.a. svensk og dansk folkemusik og værker af Sjostakovitj og Piazzolla i arrangementer af Bjarke Mogensen. Nogle af Bjarke Mogensens egne kompositioner vil også blive præsenteret.

Duo Ventus Foto: Johnny Lindahl

Samarbejdet mellem Duo Ventus og Bjarke Mogensen har sit udspring i 2017, da Duo Ventus deltog i P2’s Kammermusikkonkurrence, hvor Bjarke var en del af juryen. Det viste sig, at både Ventus og Bjarke havde en fælles interesse i folkemusikken og en glæde ved at kaste sig ud i forskellige genrer, hvilket gør samarbejdet utroligt spændende. Det har udviklet sig, så de sammen har optrådt ved mange koncerter. Den utraditionelle sammensætning af instrumenter giver en særlig oplevelse af musikken, som passer særdeles godt ind i vores tidsånd. Bjarke Mogensen medvirkede faktisk ved Duo Ventus’ debutkoncert i 2021.

Duo Ventus er et ungt, moderne, meget aktivt kammermusikensemble, der på kort tid har gjort sig bemærket i kammermusikkredse, både herhjemme og internationalt. Duoen havde som ensemble deres debut i 2017 i The 9th Osaka International Chamber Music Competition i Japan. Siden da har duoen rejst rundt i verden, deltaget i konkurrencer og spillet koncerter.

Ved mange konkurrencer har de vundet priser, bl.a. 2. pris i DR P2’s Kammermusikkonkurrence i 2017.

I november 2021 debuterede ensemblet fra solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium (DKDM), hvor de modtog højeste udmærkelse. I januar 2022 modtog duoen det toårige arbejdslegatet “den unge kunstneriske elite” fra Statens Kunstfond.

Bjarke Mogensen Foto: Nikolaj Lund

Bjarke Mogensen optrådte i 1998, kun 13 år gammel, som international solist med Münchens Symfoniorkester i en live udsendelse på tv-kanalen ZDF. I 2011 optrådte han som solist i Carnegie Hall – som den første skandinaviske akkordeonist. I 2012 havde han debut fra DKDMs solistklasse.

Bjarke Mogensens spil har bragt ham rundt i hele verden, hvor han har gæstet koncerthuse som Concertgebouw i Holland og Barbican Hall i London. Bjarkes nuancerede spil og musikalske nysgerrighed har desuden ført til samarbejde med musikere som violinisten Gidon Kremer og bratschisten Tatjana Masurenko, men også med kunstnere fra helt andre genre i kulturlivet, heriblandt Bent Fabricius-Bjerre og Benny Andersen. Noget af det seneste nye er akkompagnement af vokalensemblet Musica Ficta i tidlig musik.

Gæstebilletter: 120 kr. kan købes på NemTilmeld eller ved indgangen.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Dæktryk

Husk at tjekke dæktrykket på bilen! 
- men ved du egentlig hvorfor?

Dæktrykket har både betydning for dækkets levetid, bremselængde og brændstoføkonomi. Et for lavt dæktryk forlænger bremselængden markant, og kan gøre bilen sværere at styre.

Det anbefales at tjekke dæktryk ca. en gang om måneden.

Du kan se i instruktionsbogen hvad trykket bør være på din bil. Nogle biler har endda et mærkat i venstre døråbning som du også blot kan aflæse.

Trænger din bil til et servicetjek?
Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…