Ledøje-Smørum Tennisklub inviterer til Tennissportens Dag

Ledøje-Smørum Tennisklub inviterer til Tennissportens Dag

Kom og vær med til en sjov og aktiv dag lørdag d. 29. april kl. 10.00-12.00, når Ledøje-Smørum Tennisklub inviterer til Tennissportens Dag!

Tennissportens Dag er en landsdækkende begivenhed, hvor landets tennisklubber slår dørene op og er klar til at give en gedigen introduktion til tennisspillet. Her er der mulighed for at prøve at spille tennis og få en snert af den helt specielle atmosfære i klubben, uagtet alder, om man kommer alene eller sammen med andre.

Man kan tage hele sin familie med, sine bedste venner, nogle arbejdskollegaer eller komme alene. Ledøje-Smørum Tennisklub er en klub, hvor du hurtigt vil blive en del af et stort socialt fællesskab.

Mød op på dagen i sportstøj og idrætssko med glatte såler – så garanterer de for store smil og masser af bevægelsesglæde.

Tilmelding er ikke nødvendig, men gå ind og markér at du deltager på klubbens Facebook-begivenhed: https://www.facebook.com/events/979371216412270 – så bliver du holdt opdateret på arrangementet og invitér endelig dem, du vil dele oplevelsen med!

Ledøje-Smørum Tennisklub glæder sig til at byde alle velkommen til en hyggelig dag med åbent hus, socialt samvær og masser af tennis.

Læs mere om Tennissportens Dag på hjemmesiden: www.bevaegdigforlivet.dk/tennis

Du kan læse mere om Ledøje-Smørum Tenniksklub på klubbens hjemmeside: https://www.lsi-tennis.dk

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Få bilen gennem syn første gang – Bestil et gratis synstjek!

Skal din bil synes? Så få et gratis synstjek af Johnny og Jonathan hos Service Centret i Ølstykke.

På værkstedet gennemgås bilen efter et særligt synsskema. Bilens vitale dele kontrolleres for slør, bremserne tjekkes på prøvestand, støddæmpere, fjedre, hjulophæng, udstødningssystem m.m. kontrolleres. Bilens karosseri tjekkes for rustangreb.

Du får en fast pris for en evt. reparation. 
Ingen gebyr ved omsyn. Gratis omstilling, hvis bilen ikke synes første gang.

Service Centret starter med at lave et synseftersyn på bilen. Det er gratis. Herefter udformer de et tilbud på hvad det vil koste at få bilen sikkert gennem syn. (Fast tilbud).
Viser der sig at være mange fejl på bilen, kan der tales om der evt. er ting, der kan spares væk, men det bliver så på kundens egen risiko, og derfor ingen garanti for at bilen bliver synet første gang.

Bestil tid på hjemmesiden: https://service-centret.dk

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…