Lev Det Sunde Liv: Lotte laver kostplaner efter Rema1000 tilbudsavisen

Lev Det Sunde Liv: Lotte laver kostplaner efter Rema1000 tilbudsavisen

Lotte Skovgaard Larsen fra Lev Det Sunde Liv er personlig træner og har været lukket ned pga. Corona i over 2 måneder på hele træningsdelen. Hun har før haft små fitness-hold, personlige træninger og cirkeltræninger i lokale træningscentre. Corona har haft store økonomiske konsekvenser for Lottes virksomhed.

Lotte er dog ikke en der sætter sig tilbage i stolen og venter på at nogen kommer og redder hende.

Hun har smøget ærmerne op og har tænkt i helt nye baner og koncepter for at få en mulighed for bare lidt indtjening i denne svære og anderledes tid.

Live-træning via Facebook

At gøre sig synlig i lokalområdet for det hun elsker og brænder for var en af de første ting hun gik i gang med. Hun sprang ud i livetræninger via hendes Facebookside.

“I starten var det lidt grænseoverskridende at springe ud i at sende live, men jeg vil gerne vise folk, at man også har mulighed for at holde sig i form indenfor hjemmets fire vægge”.  Lotte fik også mange positive tilkendegivelser på hendes træningssessioner.

Billige madplaner med udgangspunkt i Rema1000 tilbudsavisen

Lotte er uddannet kostvejleder, og hun er startet med at lave madplaner udarbejdet udfra Rema 1000’s tilbudsavis. Her kan man få hjælp til at tabe sig, men det er ikke nødvendigvis målet. For nogle handler det i højere grad om ideer til gode retter.

Virtuelt løbehold og hjemmetræning

Corona har åbnet op for mange nye online tiltag. Lotte oplever en stor åbenhed i nye tiltag fra kundernes side og hun er utrolig glad for den store opbakning og varme hun oplever.

Hun er startet op med både nye virtuelle træningshold ,som indebærer enten løbehold eller hjemmetrænings-hold. Her er mulighed for at få blive vejet og lavet kropsanalyser enkeltvis, og inkluderer desuden madplaner og lukket FB gruppe med sparring ift. kost og træning samt gratis live-træninger. Der er stor aktivitet på de sociale medier og stor opbakning blandt deltagerne på holdene.

Lotte håber og beder til at hendes lille virksomhed kan komme 100% på benene igen fra august, hvor det ser ud til at fitnesscentrene er forsvarlige at gen-åbne.

“Så selvom økonomien måske ikke ligefrem er i top, er der stadig mange andre ting at være taknemmelig over i denne tid”, slutter Lotte.

Mere information

Vil du vide mere om madplaner, virtuel træning eller alt det andet Lotte tilbyder, så følg med på Lottes Facebookside: https://www.facebook.com/levdetsundeliv/

 

Op af stolen…
Lotte inspirerer til gode øvelser og sved på panden 🙂

** Denne reklame er en del af den gratis markedsføring, som Vores Egedal har tilbudt lokale erhvervsdrivende under Corona-krisen – se flere af virksomhedernes tiltag her: https://voresegedal.dk/egedal-virksomhedernes-tiltag-under…/ **

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Dsc 0340 660x330 1

Hundeskoven ved Sperrestrup Skov (Tennisskoven)

En dejlig hundeskov, hvor der både er mulighed for at træne med sin hund, og også bare gå en tur ...
File5

Skenkelsø Sø

Her er plads til romantiske ture hånd i hånd, men også alene-ture med mulighed for at lade tankerne flyve. Jeg ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
20240307 150531 (1)

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann

Tjek-ind / Tjek-ud af Søren Nellemann finder du på pladsen ved Ølstykke Station. Jeg elsker de finurlige figurer, som Søren ...
Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
20220821 194507

Den kromatiske passage – rød lyskunst i tunnel

I slutningen af 2021 blev kunstprojektet Den Kromatiske Passage til i form af lyskunst på vægge og lofter i to ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…