Lev Det Sunde Liv: Lotte laver kostplaner efter Rema1000 tilbudsavisen

Lev Det Sunde Liv: Lotte laver kostplaner efter Rema1000 tilbudsavisen

Lotte Skovgaard Larsen fra Lev Det Sunde Liv er personlig træner og har været lukket ned pga. Corona i over 2 måneder på hele træningsdelen. Hun har før haft små fitness-hold, personlige træninger og cirkeltræninger i lokale træningscentre. Corona har haft store økonomiske konsekvenser for Lottes virksomhed.

Lotte er dog ikke en der sætter sig tilbage i stolen og venter på at nogen kommer og redder hende.

Hun har smøget ærmerne op og har tænkt i helt nye baner og koncepter for at få en mulighed for bare lidt indtjening i denne svære og anderledes tid.

Live-træning via Facebook

At gøre sig synlig i lokalområdet for det hun elsker og brænder for var en af de første ting hun gik i gang med. Hun sprang ud i livetræninger via hendes Facebookside.

“I starten var det lidt grænseoverskridende at springe ud i at sende live, men jeg vil gerne vise folk, at man også har mulighed for at holde sig i form indenfor hjemmets fire vægge”.  Lotte fik også mange positive tilkendegivelser på hendes træningssessioner.

Billige madplaner med udgangspunkt i Rema1000 tilbudsavisen

Lotte er uddannet kostvejleder, og hun er startet med at lave madplaner udarbejdet udfra Rema 1000’s tilbudsavis. Her kan man få hjælp til at tabe sig, men det er ikke nødvendigvis målet. For nogle handler det i højere grad om ideer til gode retter.

Virtuelt løbehold og hjemmetræning

Corona har åbnet op for mange nye online tiltag. Lotte oplever en stor åbenhed i nye tiltag fra kundernes side og hun er utrolig glad for den store opbakning og varme hun oplever.

Hun er startet op med både nye virtuelle træningshold ,som indebærer enten løbehold eller hjemmetrænings-hold. Her er mulighed for at få blive vejet og lavet kropsanalyser enkeltvis, og inkluderer desuden madplaner og lukket FB gruppe med sparring ift. kost og træning samt gratis live-træninger. Der er stor aktivitet på de sociale medier og stor opbakning blandt deltagerne på holdene.

Lotte håber og beder til at hendes lille virksomhed kan komme 100% på benene igen fra august, hvor det ser ud til at fitnesscentrene er forsvarlige at gen-åbne.

“Så selvom økonomien måske ikke ligefrem er i top, er der stadig mange andre ting at være taknemmelig over i denne tid”, slutter Lotte.

Mere information

Vil du vide mere om madplaner, virtuel træning eller alt det andet Lotte tilbyder, så følg med på Lottes Facebookside: https://www.facebook.com/levdetsundeliv/

 

Op af stolen…
Lotte inspirerer til gode øvelser og sved på panden 🙂

** Denne reklame er en del af den gratis markedsføring, som Vores Egedal har tilbudt lokale erhvervsdrivende under Corona-krisen – se flere af virksomhedernes tiltag her: https://voresegedal.dk/egedal-virksomhedernes-tiltag-under…/ **

Lokalnyt

Nyt fra kalenderguiden

Nyt fra Turguiden

Nyt fra Virksomhedsguiden

Nyt fra Madguiden

Nyt fra Shoppingguiden

Nyt fra Fritidsguiden