Liberal Alliance Egedal inviterer til Nytårskur med politisk debat

Liberal Alliance Egedal inviterer til Nytårskur med politisk debat

Den 13. januar 2015 kl. 19.30 på Ølstykke Bibliotek
Liberal Alliance Egedal er igen vært ved et spændende arrangement, hvor de giver de politisk interesserede og alle andre nysgerrige mulighed for både at nyde et godt glas bobler, samt kransekage fra Ølstykke Bageren.
Merete Riisager fra Liberal Alliance debatterer uddannelsespolitik, Tommy Højegaard – Liberal Alliance kommer med stærke holdninger til hvorfor netop han skal vælges ved det kommende valg, og Bendt Tranekjær Rasmussen er også tilstede for at tale om tidens Egedal.
Mød op til endnu en spændende aften.
Uddrag fra Liberal Alliances pressemeddelelse:
Lærerne siger op eller melder sig syge. Eleverne i folkeskolen sidder tilbage som sorteper.
Skolerne i Egedal er hårdt ramt. Lærerne flygter og eleverne sidder tilbage som sorteper. Masser af vikar- eller aflyste timer. Selvforvaltningen skal tilbage på skolen, så skoleledelse og lærere i fællesskab igen tilrettelægger dagene så der er plads til både forberedelse, mere tid til undervisning, og dialog elever, forældre og lærere imellem.
Debat tirsdag den 13. januar på Ølstykke Bibliotek – alle er velkomne
Tirsdag den 13. januar 2015 kl. 19.30 sætter LA Egedal skoleområdet på dagsordnen, når medlem af folketinget, undervisningsordfører for Liberal Alliance Merete Riisager gæster Ølstykke Bibliotek i forbindelse med årets nytårskur.
Liberal Alliances undervisningsordfører Merete Riisager har gentagne gange påpeget, at summen af de mange forandringer som folkeskolereformen har medført, er skadeligt for implementeringen.
“Man indfører en folkeskolereform, der ikke er videnskabeligt belæg for, samtidig med at man kører inklusion. Og de to ting tilsammen, plus den klodsede håndtering af området, er ødelæggende for folkeskolens hverdag”, siger Merete Riisager.
“Der er så mange forældre, der vælger at tage deres børn ud af folkeskolen og sætte dem i privatskole. Men det kan alle ikke gøre, der er en masse børn, der står tilbage i folkeskolen, hvor lærerne er demotiverede og ingen ved, hvad de skal. Børn bliver inkluderet i en løst struktureret
skoledag selvom, de har brug for struktur. Det er ødelæggende for en folkeskole, der i forvejen har sine udfordringer”, siger Merete Riisager.
Kl. 19.30: Nytårskur – LA Egedal byder på et glas bobler og kransekage. Øl/vand kan købes.
Kl. 19.30: Formand og Folketingskandidat for LA Egedal Tommy Højegaard byder velkommen, og byrådsmedlem for LA Egedal Bendt Tranekjær gør status over året der gik og kigger fremad imod 2015 i Egedal byråd.
Kl. 20.00: Politiks oplæg med fokus på Folkeskolereformen ved medlem af Folketinget, undervisningsordfører for Liberal Alliance, Merete Riisager.
Efterfølgende mulighed for debat. Vi slutter senest kl. 21.30.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…