Lige nu: Veksø Skole brænder – Opdateres

Lige nu: Veksø Skole brænder – Opdateres

Der er udbrudt en kraftig brand på Veksø Skole. Iflg. Ekstra Bladet er slukningsarbejdet påbegyndt efter politi og brandvæsen ankom ved 17.15-tiden.

Frederiksborg Brand og Redning skriver via Twitter, at der er tilkaldt yderligere styrker til at hjælpe med slukningsarbejdet, og at der er blevet sendt en ekstra indsatsleder og en drone, ligesom der også er hentet en ekstra sprøjte og tankvogn fra Jyllinge.

Opdatering:
TV2Lorry.dk skriver, at beredskabet blev alarmeret kl. 16.40 via en brandalarm på skolen. Der skulle siden være kommet meldinger om ild i et elskab, der går videre op i taget.

Iflg. Beredskab Øst er der sendt specialsprøjte, tanksprøjte og 2 vandtankvogne fra Station Ballerup og en redningslift fra Station Gladsaxe.  Ialt er 14 mand sendt afsted.

Yderligere en specialsprøjte fra Station Gladsaxe og en drejestige fra Station Gentofte er flyttet til Ballerup for at sikre fortsat dækning i hele området.

Opdatering:
Af oplysninger på DR.dk fremgår det at brandudbredelsen kort efter klokken 18 er standset. Slukningsarbejdet vil vare flere timer endnu. En af fløjene på skolen er udbrændt, mens branden blev standset halvvejs inde i en tilstødende fløj.

Opdatering:
Iflg. Egedal Kommunes Facebookside ser brandudviklingen ud til at være under kontrol. Slukningsarbejdet fortsætter. Der skulle ikke være risiko for naboer og nabobygninger til skolen.

Opdatering:
På Egedal Kommunes Facebook gives til aften stor ros til brandvæsen og beredskab, som fortsat knokler med at slukke branden på Veksø Skole!  Der oplyses endvidere, at det til aften er besluttet, at SFO´en starter op på afdeling Lærkeskolen. Forældrene er blevet kontaktet direkte af skoleledelsen.

Det er endnu ikke klart, hvor meget af Veksø Skole der er blevet beskadiget under branden, det vil de kommende dages undersøgelser vise.

Opdatering:

På Egedal Kommunes Facebook er skrevet:
Godt nyt til børn på Veksø Skole. Heldigvis er skaderne fra lørdagens brand ikke så omfattende, så alle elever kan blive på skolen i det kommende skoleår.

I løbet af ugen finder skoleledelsen gode lokaleløsninger, så alle eleverne får en god og tryg skolestart. I den kommende uge flytter SFO også tilbage fra Lærkeskolen til Veksø Skole.

 

Vi opdaterer løbende…

Et smugkig i Kalenderguiden...

Det sker i Egedal

Loader…

Tag ud og oplev vores skønne steder

I Turguiden kan du finde masser af gode bud på steder du kan tage hen...

Snedkeren er en af de tre landart kunstværker i Frank Jæger Land.

Snedkeren ved Bastrup Sø

Tag på opdagelse i vores lokalområde. "Snedkeren" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. Træskulpturen finder du ved shelterpladsen ...
Smorumgolf2

Smørum Golfbane

Hos Smørum Golfklub i Smørum finder du en række flotte og udfordrende golfbaner i smukke omgivelser. Smørum Golfklub har i ...
283352013 1417068958764742 5572969545849930119 N

Enhjørningen i Ganløse Skovene

Tag på opdagelse i vores skønne lokalområde. "Enhjørningen" er en af besøgsmålene i Frank Jæger Land. En fascinerende træskulptur, der ...
20220418 103830

Forhindringsbane ved Stenløse Stadion

Trænger du til at få sved på panden og udfordre dig selv undervejs, så er forhindringsbanen i Stenløse værd at ...
Panoptikon1. Don(10of10)

Panoptikon i Smørum

Panoptikonet fortæller Værebro Ådals tusindårige historie: Flinteøkser, hjortetakøkse, spydspidser, bronzehjelme, guldarmringe og ofrede mennesker. Det er en storslået udsigt og ...
394634462 766954362110944 4124268210695860463 N

Fitness-skulpturerne på skolestien mellem Ganløse Skole & Slagslunde

Fitness-skulpturerne af Hr. og Fr. Danmark finder du på skolestien mellem Ganløse Skole og Slagslunde. Fitnessskulpturerne inviterer dig til leg ...

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…