A-Busserne/Turismo er et velfungerende og hyggeligt Turist- og Rejsebureau. Vi har haft til huse i Ølstykke de sidste 21 år.

I december 2013 fusionerede A-Busserne/Turismo og Ole Frederiksens turistfart. Ole Frederiksens turistfart er en vognmandsforretning der har til huse i Gladsaxe og har beskæftiget sig med turistkørsel siden 1991. Det har været personligt ejet af Ole Frederiksen som har specialiseret sig i, både turistkørsel og speciel rutekørsel for bl.a. Gladsaxe/Frederiksberg og Københavns kommune.
Vi har alle former for turistbusser og i dag har vi en samlet buspark på 15 busser, som gør at vi har stor fleksibilitet da vores busser går fra 17 til 70 personers busser, alle med seler. De fleste har toilet, køleskab, kaffemaskine og nogle har fjernsyn, WIFI og dvd/video.
A-Busserne/Turismo og Ole Frederiksens turistfart har afdelinger både i Gladsaxe og Ølstykke. Vi prioriterer service meget højt og gør alt for at blive på vores høje serviceniveau, samt at alle vores kunder er tilfredse.

Gratis underholdning til dig – på din tur med A-Busserne/Turismo & Ole Frederiksens Turistfart. Som noget ganske nyt, kan vi tilbyde dig gratis underholdning på rejsen.Busserne er udstyret med et trådløst underholdningssystem fra MOVIS. Det giver dig mulighed for at se film og gå på Internettet – så længe du er i busserne fra A-Busserne/Turismo & Ole Larsen Turistfart

Vi er medlem af rejsegarantifonden – rejsegaranti nr. 992. samt Danske Busvognmænd.

fleggaard

Ta’ med på indkøbs tur til Fleggaard i Burg.

Der er altid brochure i bussen der kører derned, så du kan udvælge de bedste tilbud på vejen.

Vi kører hver onsdag med opsamling i Egedal på Ølstykke Station:
Hver onsdag opsamling:                                                 Retur ca.:
Kl. 5.50 Ølstykke Station                                                 Kl. 18.40

Se også andre opsamlingssteder udenfor Egedal på vores hjemmeside.

Pris kun kr. 220,00 pr. person.
Du har ca. 1,5 time i Fleggaard.
Du må max have 12 kasser Øl/Vand/vin med i bussen, har du mere skal du betale for et ekstra sæde.
Tilmelding/yderligere oplysninger på tlf. 47178152 eller mail turismo@a-busserne.dk

A-Busserne/Turismo

Hvedemarken 10
3650 Ølstykke
Tlf.: 47 178 152
Fax: 47 179 493
turismo@a-busserne.dk