Søg

Er hesten død, så stå af!
Er du kørt fast enten med dig selv, dine arbejdsrutiner, din virksomhed eller medarbejdere og undrer dig over hvorfor tingene ikke lykkedes, så kan det være du skal prøve noget andet. Og der kan jeg hjælpe dig.
Jeg tilbyder hjælp til at styrke dit lederskab og udvikle dig og/eller dine medarbejdere. Derudover tilbyder jeg coaching både til private og virksomheder.

Gør mere af det du gør godt
Det er vigtigt at have glæden med i sin hverdag. Det er lettere at nå sine mål, hvis man rent faktisk har det sjovt, mens man arbejder frem mod dem.
• Så hvordan får du skabt glæde i hverdagen for dig og dine medarbejdere?
• Hvordan sikrer du dig, at forandringer i din virksomhed ikke bliver modtaget med modstand, men at de også bliver forankret i organisationen?
• Hvordan undgår du stress i virksomheden?
• Hvordan bruger du og dine medarbejdere bedst jeres kompetencer, så I gør det I er bedst til?
Ved målrettet at arbejde med disse spørgsmål, sikrer du at I når jeres strategiske mål – på en måde, så det kan ses på bundlinjen!

Coaching
Coaching kan hjælpe dig med at skabe ro på tankemylder, afhjælpe en stresset hverdag eller organisere dit arbejdsliv. Jeg bruger coachingens spørgeteknikker til at finde ud af, hvad der betyder noget for dig. Det kan være svært selv at finde hoved og hale i de tanker der kan myldre rundt. Men det kan jeg hjælpe dig med.
Jeg tager udgangspunkt I hvad du ønsker at tale om og det du siger. Coachingen kommer til at handle 100% om dig og det der er vigtigt for dig i forhold til de mål og ønsker du har.

Anne Mollerup – Kompetenceudvikling, Ledelse & Coaching
Egedal Centret 69, 1. sal
3660 Stenløse
Tlf. 22 61 58 79
Mail: anne@annemollerup.dk
Hjemmeside: http://annemollerup.dk/

Det gør mig glad, når jeg kan hjælpe andre til at gøre mere af det de er gode til og at hjælpe dem på vej mod deres mål og drømme.