BørneStudioet startede i år 2013 med institutionsfotografering og alt inden for familiefotografering. I år 2015 blev konceptet udvidet, og nu tilbydes skolerne også fotografering.

BørneStudioet ligger 60 meter fra Ølstykke station, og på en 2300m2 stor grund, så der er virkelig plads til leg når byens børnehaver og dagplejer ligger vejen forbi. Her leger de, nyder madpakken, og kommer på skift ind, og får taget de årlige børnebilleder og der bliver taget gruppebillede med skøn natur i baggrunden, samt situationsbilleder.

Haven er med indrettet legehus, sandkasse, gyngestativ, nedgravet trampolin, boldbane, div. legeredskaber, små cykler osv. Som noget helt nyt er der nu også høns og hønsehus at kigge på. Udestue med køleskab til børnenes madpakker, og kaffen til de voksne står klar. Studioet, 36 m2 pavillon ligger ligeledes i haven.

Det er naturligvis gratis for institutionen at komme og lege og forældrene skal først have penge op af lommen, hvis de ønsker at købe portrætfilerne eller en billedpakke, og de beslutter sig først, efter de har set billederne i netbutikken med personlig kode. Måske endnu vigtigere, det skal være sjovt at få taget de årlige børnebilleder – og det er det hos BørneStudioet med plads til leg.

Mødregrupper skal endelig ikke holde sig tilbage, de helt små babyer er også meget velkommen. Der kan aftales alt fra månedsbilleder til årlige gruppebilleder.

Private er også velkommen til at bestille en tid..

Bryllup, dåb, fest, lad BørneStudioet give jer et uforpligtende tilbud.
Se evt. mere på www.bornestudioet.dk eller ring til på tlf. 61 31 41 21.


BørneStudioet – Når livet skal huskes

Fotograf Anne West Colsted
Mosevej 2 3650 Ølstykke
Tlf. 61 31 41 21
Mail: info@bornestudioet.dk
www.bornestudioet.dk