Søg

Ditlev-Rent.dk tilbyder både rengøring til private og erhverv. Firmaet drives af Christian og Dionna, som i 19 år har arbejdet professionelt med rengøring i både offentligt og privat regi. De sætter en ære i at levere den aftalte kvalitet til aftalt tid og pris.

Privat rengøring

I en travl hverdag, hvor man som familie balancerer mellem job og familieliv, tilbyder Ditlev-Rent.dk privat rengøring af dit hjem. Denne type rengøring er også egnet før fremvisning af bolig med henblik på salg. Skal hækken klippes eller græsset slåes, klarer vi også det.

Indehaverne af Ditlev-Rent.dk ApS, Christian og Dionna.

Rengøringen indbefatter hver gang:- Støvsugning af alle gulve
– Gulvvask
– Støvaftørring af alle flader
– Rengøring af badeværelse, toilet, håndvask og blandingsbatteri etc.’
– Rengøring af køkken og bryggers
– Afkalkning af brusekabine er efter aftale og på timebetaling.

Erhvervsrengøring

Ditlev-Rent.dk tilbyder rengøring til virksomheder, hvad enten det drejer sig om kontorer eller produktions lokaler. Vi skræddersyr rengøringsprogrammet til den enkelte kunde, da ikke to virksomheder er ens, nogle steder er behovet dagligt, andre steder er det en gang om ugen.

Normalt gør vi rent uden for den almindelige åbningstid, men vi tilbyder også synlig rengøring i dagtimerne.

Vi holder løbende møde med kontaktpersonen fra virksomheden og udfører kvalitetsrapport over rengøringen, således vi sikrer den kvalitet, der er aftalt. Under disse møder kan behovet for hovedrengøring eller evt. ekstra opgaver drøftes.

Ordnede forhold, det har vi i Ditlev-Rent.dk.

Vi er netop blevet godkendt til optagelse i branche & arbejdsgiverforeningen Danske Service. Stolte er vi da 🙂
Det betyder, at vi tiltræder overenskomsten, der er indgået med 3F og Serviceforbundet. Altså den overenskomstbestemte løn, pension, feriepenge m.m. til vores medarbejdere. Sådan – ordnede forhold.

Læs mere på hjemmesiden: ditlev-rent.dk

Ditlev-Rent.dk ApS

Svalehøjvej 3
3650 Ølstykke
Tlf. 4243 0007
Mail: info@ditlev-rent.dk