Søg

Kort fortalt er DK 3650 Cycling Danmarks hurtigst voksende amatør cykelklub. Foreningen er stiftet i efteråret 2009, har til huse i 3650 Ølstykke og tæller i dag over 100 medlemmer. Den er åben for alle, som deler lysten til at køre på cykel – uanset om det er i spinninglokalet, i skoven eller på landevejen.

Vintertræning
I vinterhalvåret tilbyder vi vores medlemmer spinning til fordelagtige priser via vores samarbejde med Fitness World og vores egne instruktører.

Landevejssæsonen 
Klubben deltager i en lang række lokale og internationale cykelløb.

Vi deltager i Bella Skilte Cup – en “lukket” løbsserie over 6 afdelinger for ikke-licens ryttere. Cup’en, som du kan læse mere om andetsted her på siden, arrangeres af 11 sjællandske motionscykelklubber og vi er meget glade for, at kunne tilbyde vore medlemmer at stille op.

Værktøjer
Det kræver planlægning og en stor indsats for at få tilstrækkeligt km i benene for at kunne gennemføre et løb som fx La Marmotte. I den sammenhæng har foreningen stor gælde af at benytte faciliteterne på www.holdsport.dk. Super planlægningsværktøj, hvor man undgår at “spamme” hinanden med mails og sms’er, når træningen m.v. skal planlægges.

Derudover bruger vi www.endomondo.dk til at holde styr på træningsindsatsen og statistikkerne. Både software og app koster gratis.

Læs mere på DK 3650 Cyclings hjemmeside