DUI-LEG og VIRKE er en landsdækkende børne- og familieorganisation, hvor familien kan have det sjovt sammen eller hver for sig. Ønsker man at tilbringe mere tid med sin familie i glade, hyggelige og kreative omgivelser, er DUI det helt rigtige sted. Udover vores faste ugentlige aktiviteter har vi også en masse weekendture, lejre og arrangementer som I kan deltage i hvis I skulle har lyst.

DUI-LEG og VIRKE Ølstykke afdeling blev stiftet den 16. juni 2008 og siden er det gået stærkt. Vi holder til i 3. hytte fra stien på Spejderengen, udlejrevej 9b, 3650 Ølstykke. Her laver vi forskellige ugentlige aktiviteter. Desuden har vi også sport/leg i gymnastiksalen på Toftehøjskolen hver anden søndag.

Udover vore ugentlige aktiviteter deltager vi i et hav af forskellige aktiviteter lokalt, regionalt og på landsplan. Vi tager på børnetræf, aktivitetsfestival, JUBI-lejre, kanoture og meget andet.

Lokalt er vi hvert år med til at gennemføre forskellige arrangementer, f.eks. Børnenes Grundlovsdag, Store Cykeldag i Ølstykke og sommerdisko i forbindelse med sommerferie aktiviteterne.

Kom og vær med, vi er sikker på at du ikke vil fortryde det.

Læs mere på hjemmesiden:
www.dui.dk/olstykke/om-dui-olstykke