EDC Poul Erik Bech i Stenløse er en del af Danmarks største og eneste landsdækkende mæglervirksomhed med mere end 50 butikker fordelt over hele landet. Vores butik, hvor der siden tidernes morgen har været drevet mæglervirksomhed, er beliggende i det mest trafikerede kryds i Stenløse, hvilket sikrer din bolig den bedst mulige eksponering.

EDC Poul Erik Bech Stenløse afd. formidler boliger i områderne Stenløse, Ølstykke, Tangbjerg, Veksø, Søsum, Ganløse og Slagslunde. Vi er specialister i salg af villaer, rækkehuse, lejligheder, andelsboliger samt huse på landet.

Vi arbejder målrettet for at give dig den bedste service i forbindelse med dit boligsalg og for derigennem at opnå den bedst mulige pris og de bedst mulige vilkår for dig som sælger. Vi afholder åbent hus med tilmelding så ofte som muligt på de udbudte boliger.

Vi har Danmarks største køberkartotek og tilbyder at udbyde alle boliger til kunder fra vores køberkartotek inden de sættes til salg på nettet. Den rigtige køber til din bolig skal ofte findes uden for lokalområdet. Når du vælger EDC Poul Erik Bech til at forestå salget, får du en mæglervirksomhed, hvor vi hver dag fra vores mange boligbutikker, arbejder med at skaffe købere og matche dem med boliger til salg. Vi sikrer os det fornødne lokalkendskab kombineret med en samlet salgskraft, der er unik i det danske mæglermarked, hvilket giver dig det bedste salg.

Vi træffes alle ugens dage hele året rundt.

EDC Poul Erik Bech Stenløse
Byvej 29
3660 Stenløse

Telefon: 47 17 07 77
E-mail: 366@edc.dk

Åbningstider:

Mandag-torsdag                9:00-17:00
Fredag                                9:00-15:00
Lørdag                                Efter aftale
Søndag                               10:00-15:00

Hjemmeside: https://www.edc.dk/stenloese/
Facebook: https://www.facebook.com/EDCPoulErikBechStenloese