EgedalEL.dk er DIN lokale elektriker og el-installatør i Egedal.

Vi installerer og servicerer alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysninger, varmepumper og solceller.

Den rette løsning til dit behov
Vores mål er, at være både din daglige installatør og din pålidelige elektriker.

Vi ønsker, at du skal kende os som en:

  • glad og pålidelig leverandør
  • ærlig og troværdig samarbejdspartner
  • virksomhed hvor miljø er en selvfølge
  • partner der har øje for din lønsomhed.
  • elektriker der leverer den rigtige løsning til den rette pris

Vi vil gerne som den daglige serviceleverandør være garant for, at dine installationer virker hver dag.

Egedal EL.dk, Lille og smidig men – stærk som en okse !

Hjemsted er Stenløse, midt i Egedal kommune men henvisninger fra tilfredse kunder er vi med tiden blevet sendt i alle retninger på hele Sjælland.
Vi indrømmer gerne at vi er aktive, nysgerrige fagidioter der er i konstant udvikling. Vores dygtige medarbejdere har hele tiden interesse og et vågent øje med hvad der sker i vores branche, så vi hele tiden kan vejlede og rådgive vores kunder bedst muligt.

Under overfladen er EgedalEL.dk ikke helt så grøn som det kan se ud til.
Firmaets stifter Klaus K. Jakobsen er opvokset og har boet i lokalområdet i mere end 40 år. Klaus har haft EL i årene hele livet og er 3. generation inden for EL branchen. Klaus har sammen med sin far Leif L. Jakobsen (tidl. formand for bla. EL-installatørforeningen for København) og sin farfar, Luvig K. Jakobsen drevet en af Københavns ældste El-installatør virksomheder. O. SCHWENGER´S EFTF. A/S i mere end 90 år. Virksomheden overlevede ikke krisen og måtte i 2010 desværre lukke. Dette gav Klaus en unik mulighed, for at “sadle om” og resulterede i etablering af firmaet. EgedalEL.dk som i dag er en synlig del af det daglige gadebillede i Egedal hvor firmaets servicevogne drøner rundt.

Tryghed
Kunder er forskellige men tilfredse, glade kunder er vores mål i vores hverdag. Det er din tryghed for veludført arbejde til rette pris.

“For “Gør det selv” manden og det professionelle erhverv, er vi derfor væbnet til tænderne. Det er netop dig eller din virksomhed vi i fremtiden ser frem til, at yde den bedste service indenfor alle tænkelige el-opgaver. Vi glæder os til at møde dig, som vor kunde i fremtiden”

Du er altid velkommen til at ringe eller skrive til os.
Også om natten, hvor vores døgnvagt står klar, om det så er tekniske el fejl, brand, vand, tyveri eller nedbrud.

Læs meget mere om vores kompetencer på vores hjemmeside: http://egedalel.dk

EgedalEL.dk ApS

H P Hansensvej 7
3660 Stenløse

Tlf.: 70 28 60 80
E-mail: mail@egedalel.dk