Søg

Vi er en gruppe jagthornsblæsere på ca. 20-30 mænd/kvinder som har det sjovt med at spille sammen. Vi deltager i forskellige konkurrencer og selskaber hvor der ønskes jagthorn. Vi spiller på en blanding af det lille Fürst Pless horn og det store Parforce horn. Vi træner hver tirsdag aften i Ølstykke og dertil har vi nogle ekstra prøver op mod de forskellige større konkurrencer og arrangementer.

Vi er en rummelig gruppe der værdsætter, at have blæsere med lige fra begyndere til blæsere der har gjort det godt i solo rækkerne til forbundsmesterskaberne i jagthorn eller blæsere der også spiller i andre orkestre og Brass Bands. Vi er dog alle fælles om, at have det hyggeligt og lære noget nyt. Vores medlemmer kommer primært fra det Nordsjællandske område og vi støtter derfor op om og samarbejder med jagtforeningerne og andre blæsergrupper i kreds 7.

Trænings aftenerne er planlagte og foregår normalt under ledelse af en eller flere af vores instruktører. Vi starter som regel med fælles opvarmning og slutter altid med fælles blæsning. Ellers øves der på træningsaftnerne med dem man spiller på niveau med eller efter tema. Diverse jagtsignaler og større musikstykker øves som regel på stemmer. Stemmer fordeles af gruppens instruktører, ligesom hold til de forskellige arrangementer sammensættes af instruktørerne i forhold til gruppens målsætning.

Læs mere på hjemmesiden: www.jagtmusik.dk