Egedal MaskinCenter giver dig råd og vejledning til dit næste maskinkøb. Kvaliteten er i top om enten det er til erhverv eller privat brug.

Hos Ulrik og hans team finder du løsningsmodeller der passer til opgaven og pengepungen. Personalet har en bred erfaring med maskinerne, og ved hvad der virker, så du får den meste optimale, miljøbevidste og ikke mindst effektive løsning.

Mobilt værksted
Det mobile værksted er til rådighed 24/7 og kan klare de fleste opgaver på stedet. Skulle der være brug for at komme på værksted, har vi fejeblad til afhentning og levering af maskiner.
Værkstedet er løbende opdateret med nye tiltag, så effektivitet og arbejdsmiljø går hånd i hånd. Vi sørger altid for at bruge det bedste værktøj og materialer.

Vi tænker på vores medarbejdere

Fuldt udførlig APV og hjælperedskaber til løft, udsugning og meget mere, som sikrer at vi har en lav sygestatistik og glade medarbejdere.

Vi er uddannede og vi sørger for at være med på kurser, efteruddannelse for at være med helt fremme.

Vi er med på IT

Der kommer hele tiden mere elektronik i maskiner, og vi har IT-kompetencen i huset.
Egedal MaskinCenter åbnede i 2014 med Ulrik Jakobsen ved roret. Hos Egedal MaskinCenter finder du 100 års erfaring som teknikerne har tilsammen lige fra gamle dieselmotorer til nyeste plæneklipper.

Egedal MaskinCenter ApS

Kirkebakken 17
3670 Veksø
Tlf. 47170121
Mail: ulrik@egedalmaskincenter.dk

I 2015 blev Egedal MaskinCenter kåret til Årets Bedste Viking Forhandler 2015.

Vores hovedmærker er:
STIHL – VIKING – STIGA – HUSQVARNA – MULTi ONE & KÆRCHER redskabsbærer samt GRILLO Fejemaskiner og ECHO