Søg

Vil du have det sjovt samtidig med at du træner og kommer i form, så er Fit for Future stedet for dig. Fit for Future holder til i lækre lokaler midt imellem Ølstykke og Jyllinge.

Her kan du føle dig velkommen og godt tilpas uanset hvilken form du er i eller om du er ung eller gammel – og du skal nok blive udfordret 🙂

 

Om du er til Zumba Fitness, Puls/Styrke, Ryghold eller måske Motions Kickboxing – Fit For Future har mange forskellige hold. Her er både motionshold, styrkehold og særlige vægttabsforløb. Se holdoversigten på vores hjemmeside.

Fit for Future ønsker at gøre det nemmere og sjovere at leve det gode liv.

Fit for Future er ejet af Christina Breuning. Christina er uddannet personlig træner, kostvejleder med speciale i vægttab, Zumba-instruktør, sports- og wellness-massør og vejleder i positiv psykologi.

Hos Fit for Future tilbydes skræddersyede forløb, der tilpasses den enkelte, og derudover tilbydes der også holdtræning. Det er meget individuelt hvordan man finder frem til sin indre motivation og bevarer gejsten. Som “motivator” er det vigtigt at kunne aflæse og finde frem til evt. barrierer, der forhindrer en person i at nå sit mål med træning eller vægttab.

Kostvejledning og Slankekonsultation
Slankekonsultationerne tager udgangspunkt i den enkelte person, dennes hverdag og udfordringer. Her tilbydes ikke slankekure – men en ny livsstil hvor du lærer at lykkes med et varigt vægttab, og selv at opretholde din idealvægt efter dit forløb. Du bliver guidet gennem et personligt forløb som er sundhedsmæssigt forsvarligt, og får mulighed for personlig opfølgning efter dit vægttab, så du er tryg og afklaret med, hvordan du fortsætter din nye livsstil og holder vægten.

Træning

Hos Fit for Future kan du få personlig træning; individuelt eller i grupper.
Fit for Future laver løbende nye træningsforløb med forskelligt fokus. Hold dig opdateret på hjemmesiden og Facebook.

Du kan læse meget mere på Facebook https://www.facebook.com/pages/Fit-For-Future/1435305926760310 og hjemmesiden www.fitforfuture.dk

Du har mulighed for at booke tider online – også til en prøvetime.

Fit for Future

Møllehaven 12 A
4040 Jyllinge
Tlf.  93 95 30 30
mail@fitforfuture.dk