Har du behov for ombygning, reparation eller vedligeholdelse af træmateriale? Vi løser alle tænkelige tømreropgaver i private hjem og for virksomheder. 

Hos Franzen Byg tilbyder vi gerne rådgivning, hvis du går med byggetanker og mangler en kompetent sparringspartner til at realisere dine ideer.

​Æstetiske løsninger og fokus på kvalitet

Virksomheden har igennem flere år stået for at udvikle æstetiske løsninger, hvor kvaliteten er i top. Til det formål har vi samlet en stab af dygtige og erfarne tømrere, der sætter en ære i arbejdet. Vi har flere lokale samarbejdspartnere.

Vi har eget værksted, Hvor vi kan løse alle former for opgaver med vores moderne maskiner.

Sammen finder vi frem til den bedste løsning


Nyhed – Mulighed for finansiering

Vi ser frem til at høre fra dig, uanset om opgaven er enkel eller kompliceret. Vi løser alle former for snedker- og tømreropgaver efter alle kunstens regler.

Hos Franzen Byg lægger vi vægt på et grundigt forarbejde, hvor vi sammen med vores kunder finder frem til den bedste løsning.

Som noget nyt kan vi også hjælpe med finansiering af dit projekt, idet vi samarbejder med Vendigo, som tilbyder finansiering på vores arbejde. De sammenligner flere banker og kan derfor give dig gode tilbud på lån fra 2.000 – 250.000 kr. Hvis du er interesseret i at se, hvad du kan blive godkendt til, så kontakt os endelig.


Franzen Byg Aps
Martin Franzen
Langdyssen 17, Buresø
3550 Slangerup

Telefon: 22 33 00 99
Mail: franzenbyg@mail.dk

Læs mere på vores hjemmeside: https://franzenbyg.dk/

Følg med på Facebook: