Søg

Hos Fri BikeShop Ølstykke får du gode råd af cykeleksperter, og bliver vejledt personligt til det rigtige valg for dig – udfra den du er og dine ønsker. Uanset om du er hverdagscyklist, motionist, eller du blot vil i gang med at cykle.

Hos os sælger vi nemlig ikke bare cykler, men cykelglæde!

Butikken har eget værksted med faguddannet personale. Med din nye cykel følger der også en fordelagtig serviceordning med.
HUSK: Første eftersyn efter 2 mdr. er altid gratis. (Gælder dog ikke el-cykler).

Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger. Vi er 79 butikker fordelt over hele landet og alle sammen forelskede i cykler. Vi beskæftiger os kun med cykler, og har over 25 års erfaring med at betjene kvalitetsbevidste danske cyklister. Vores eksperter har brugt megen tid på at udvælge markedets bedste mærker og modeller, så design, teknik, holdbarhed og økonomi er helt i top uanset om det gælder street- og sportscykler, racere, MTB’er eller børnecykler.

LANDSDÆKKENDE BYTTEORDNING
Hvis din vare er forsynet med et Fri BikeShop bytte mærke, bytter vi i hele landet indenfor 14 dage.

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor sælger vi ikke bare den samme cykelmodel til alle. 

Fri BikeShop Ølstykke
Niels Olsens Vej 7
3650 Ølstykke
Tlf.: 47173511

Hjemmeside: Fri BikeShop Ølstykke
E-mail: info3650@fribikeshop.dk

Åbningstider

Man-tor 09.30 – 17.30
Fre 09.30 – 18.00
Lør 09.30 – 13.00