Søg

Frivillige hænder i Veksø er blevet til på initiativ af Veksø Menighedsråd.

Formålet er at bidrage til et lokalsamfund, hvor det er naturligt, at man hjælper hinanden. Initiativet skal virke som en udvidet form for nabohjælp – sat i system.

Opgaverne kan være meget forskellige. Det kan handle om at skifte en pære, hænge et billede op, PC-hjælp og meget andet.

’Med vores arbejde satser vi på at gøre en forskel i lokalområdet og gøre Veksø til en bedre by at bo i – og flytte til’, siger Hans-Erik Pedersen, som er kontaktperson for gruppen og medlem af Veksø Menighedsråd. ’Vi kan ikke love, at vi kan løse alle opgaver, men vi gør, hvad vi kan’.

’Giver du en lillefinger’….. siger vi tak
Opgaverne bliver sat i system, så de frivillige selv vælger, hvilke opgaver de vil løse fra uge til uge, hvis nogen overhovedet. Den frivillige binder sig altså ikke til et fast antal timer eller opgaver. ’Vi har valgt den fremgangsmåde, fordi mange på forhånd hverken kan eller vil binde sig til at bruge flere timer på frivilligt arbejde uge efter uge’ siger Hans-Erik Pedersen. ’På den måde er der plads til alle – også ham eller hende, der kun har en time om måneden. Vi tager ikke ’hele armen’’.

Sådan kontakter du Frivillige hænder i Veksø
Har du brug for hjælp eller har du fået lyst til at høre mere om ’Frivillige hænder i Veksø’ kan du kontakte Hans-Erik Pedersen på mail frivilligehaenderiveksoe@gmail.com eller telefonnummer 4057 3042.