Hos GetStrong Studios tilbyder vi hold og personlig træning for alle faser af dit liv.

Her kan du tage på en indre opdagelsesrejse, hvor du selv bestemmer tempoet. Dér, hvor du oplever den stille, indre ro, som hjælper dig videre og tilbage til dine daglige gøremål med mere energi, entusiasme og lyst til at til at deltage i livet.

Holdtræning:

Pilates & Yoga hold træning foregår i meget eksklusive og hensyntagende omgivelser centralt i Ølstykke Stationsby. Der er plads til max 15 personer på holdene.

Se mere om holdtræning på hjemmesiden: www.getstrong.dk

Sportsmassage:

Hovedformålet med sportsmassage er at bidrage til at afhjælpe stress og spændinger, som ophobes i kroppens bløde væv under fysisk aktivitet.

Sportsmassage kan bidrage til at helbrede anspændte muskler og vedligeholde det, lindre hævelse og samtidig minimere risikoen for skader.

Om Alison Strong:
Alison har mere end 30 års erfaring som professionel danser og underviser i dans, fitness, pilates og yoga, har udviklet Alison til en dygtig og omsorgsfuld instruktør og sportsmassør. Hendes egen rejse gennem livet har skridt for skridt ledt hende frem mod at praktisere den helende og styrkende træningsform, som yoga og pilates er.

”Mit mål er at hjælpe dig til at opdage og udforske dén styrke og livskraft, som ofte ligger både gemt, glemt og begravet dybt inde. Gennem Personlig Træning, Yoga, Pilates, og Sportsmassage vil jeg opmuntre dig til at søge dybere ind i dig selv, så du finder vej til dit inderste væsen.

Det er en proces, som vil give dig ny viden og indsigt, som genopfindes din legende, barnlige nysgerrighed og som vil inspirere dig helt ud i tåneglene.. En proces, som vil tænde din livsgnist.”

GetStrong Studios
Ørnebjergvej 1
3650 Ølstykke

mail@getstrong.dk
tlf. 6160 1122

Hjemmeside: www.getstrong.dk
Facebook: www.facebook.com/GetStrong.dk