Søg

Trisporten er en sportsgren i rivende udvikling. Det er en sport som flere og flere unge får øjnene op for, og i Ganløse-Tri-Center blev datoen 1/1-2011 starten på Bulls.
Bulls er klubbens ungdomsafdeling, hvor de unge triathleter mellem 12 og 21 år har mulighed for, sammen med klubkammerater, at være sammen ved træninger, samlinger (trænings- og oplevelses-), stævner, mm.
Det klubben tilbyder er en multisport, hvor man sætter svømning, cykling og løb sammen på forskellige måder alt efter lyst og årstid.
Der er familiebegivenheder som den årlige Egedal Familie Triathlon og skoletri  med udgangspunkt i Ganløse. Her kan alle være med, og der er ikke krav til andet udstyr end cykel, hjelm, løbesko og svømmetøj. Desuden er der vores store stævne “Tri på Tyren” som er DM i sprintdistancen. Her har vi i Bulls de sidste 2 år vundet medaljer i guld, sølv og bronze. I den anden ende af skalaen findes de berømte ”Ironman” begivenheder, som kræver ekstra megen træning!
I vinterhalvåret er duathlon populært, hvor løb og mountainbike kombineres på forskellige distancer. Så uanset niveau og udstyr kan man som medlem i GTC finde jævnaldrene, som man kan svømme, cykle, løbe og ha’ det sjovt med.
På klubbens hjemmeside kan du se og følge med i hvilke begivenheder, der kommer for de unge Bulls.
Send en email, ring eller duk op til en af de mange trænings-sessioner som du kan finde på klubbens hjemmeside.
GTC-Bulls
Se mere på deres hjemmeside: www.bulls.ganlose-tri.dk
Mail: gtc.bulls@gmail.com