Søg

LSI Petanque’s formål er – i en sportslig og venskabelig ånd – at fremme interessen for pétanque-sporten – primært i Ledøje-Smørum området.

LPC’s aktiviteter skal tilgodese såvel bredde- som konkurrenceniveau gennem afholdelse af træning og turneringer m.m.

Vision:
Det er vores vision at blive Danmarks største og bedste pétanqueklub.

Mission:

Vores klub skal være et naturligt samlingssted, for folk i Ledøje-Smørum.
Kom og vær med!

Petanque-spillet er for alle:

Ung som gammel, erfaren som nybegynder. Vi byder alle velkomne i klubben.
Har du til at begynde med ikke egne kugler, så kan du låne af os.

Vi har ikke faste træningstider. Vil du være sikker på at møde andre spillere, så kom på de spilledage, der er vist under Kalender på vores hjemmeside, men der kommer ind imellem spillere på banen på andre tider. Vi spiller udendørs hele året, så klæd dig på efter vejret.

Rødvinsturneringer er gerne organiseret sådan, at vi trækker lod om makkere og modstandere, så alle har en chance for at vinde. Vi spiller primært for sjov – men tag ikke fejl: Det gælder om at vinde! Op mod jul spiller vi gerne om ænder. Ved nytårsturneringen gælder det champagne.

Klubben har et varierende antal hold, der deltager i forskellige turneringer. Har du lyst (og evner) til at spille på et af vores hold, finder vi altid en plads til dig.edøje om omliggende byer, der vil dyrke petanquespillet på såvel socialt og eliteniveau.

Klubbens aktivitetstilbud skal kunne tilfredsstille begge grupper og alle aldre. Samtidig vil klubben bidrage aktivt til lokalsamfundet i Ledøje gennem aktiviteter for alle borgere.

Læs mere på hjemmesiden: www.ledoejepc.dk