Er du tidligere rytter, men har måske for travlt i hverdagen til din egen hest, så er her en helt oplagt mulighed.

Lej en hest på gården Nygård, som ligger i et fantastisk rideområde, og oplev Egedals skønne natur fra hesteryg. 

På den hyggelige gård Nygaard i Ølstykke har de 4 dejlige heste, lidt for ethvert behov, som ryttere kan leje. Med et kort i hånden eller evt. en guide der følger jer, kan I så udforske området til hest.

I rider ud på egen hånd med et kort over området, – eller du har mulighed for at få en “guide” med. Konceptet er lagt an på, at I er øvede ryttere. En enkelt uøvet kan godt ride sammen med øvede ryttere på den rette hest.

Som øvet rytter menes også at du er vant til at ride i naturen.

Hestene

Nygaards heste er søde allround turheste. De er meget forskellige både mht. størrelse og temperament. De lever i løsdrift hele året og ser aldrig et hestedækken. De går ude hele året, – men kan naturligvis gå i læ og ligge tørt. Om vinteren har de adgang til en stor græsmark og eventuelt engen så de ”græsser” næsten hele året.

Nygaard har lejet heste ud i adskillige år og har kun gode erfaringer. Hestene er vant til forskellige ryttere, trafikvante og omgængelige, – så hvis du rider, – eller har redet, så er dette en oplagt mulighed for en ridetur i nye omgivelser eller sammen med en du måske ikke plejer at ride sammen med.

Der er mulighed for at leje hjelm og evt chaps hvis du ikke længere selv har en hjelm.

Læs mere på  www.nygaard24.dk

Nygaard
Sperrestrupvej 24
3650 Ølstykke