Søg

Smørum Rulleskøjte Klub blev startet i 1985 i den daværende Ledøje-Smørum Kommune. SRK er medlem af Danmarks Rulleskøjteunion og er en af landets førende rulleskøjteklubber, med nogle af de dygtigste trænere i Danmark (heriblandt landholdstræneren).

Klubben deltager i mange stævner og træningssamlinger hvert år, både her i landet og i udlandet.
Der undervises i spring, pirouetter, figurløb, show m.m. ligesom du ser på isen. Programmet er det samme som på isskøjter, tingene udføres bare på rulleskøjter.

Smørum Rulleskøjte Klub har meget engagerede trænere, der arbejder effektivt og virkelig brænder for denne sport og for at udvikle børnene og de unge til at blive dygtige til denne inspirerende, publikumsvenlige, sjove og elegante sport.

I klubben er løberne inddelt i hold fra 1-5 ud fra niveau. Målet er at give den rigtige start til alle rulleskøjteinteresserede. Rækker din interesse til mere end kun at lege på rulleskøjter så er SRK den rette rulleskøjteklub.

Som ny løber skal du starte på hold 5 som træner onsdag fra kl 17.00-18.00.
De første 2 gange er prøvetimer og efterfølgende skal du melde dig ind i klubben når rulleskøjteløb forhåbentlig har fanget din interesse.

Læs mere om klubben her: http://www.srk85.dk/

Smørum Rulleskøjte klub
Balsmosehallen,
Æblevangen 126,
2765 Smørum