Søg

Professionelle fagmænd i VVS, gas, alternativ energi og el-service

Sternberg VVS & Gasteknik installerer og servicerer alt inden  for jordvarme, varmepumper og solceller. Med den rette kombination af god ledelse, dygtige medarbejdere og markedets bedste produkter, udfører vi altid den højeste kvalitet.

Der kan være penge at spare og samtidig være god mod miljøet ved alternativ energi. Vi er specialister i jordvarme, solvarme, solceller og varmepumper.

Sternberg VVS & Gasteknik består af fire afdelinger – Alternativ energi, VVS, Gasinstallationer og Gasservice.

Alternativ energi
Der kan være penge at spare og samtidig være god mod miljøet ved alternativ energi. Vi er specialister og leverer, installerer og servicerer alt inden for jordvarme, solvarme, solceller og varmepumper. Vi er godkendt VE Installatør.

VVS installationer & service
Vi har mange års erfaring indenfor VVS installationer, så vel som service af eksisterende installationer. De rigtige VVS løsninger kan spare på vandet og miljøet.

Gasinstallationer
Sternberg VVS & Gasteknik er en af de største aktører indenfor gasinstallationer på Sjælland, så du kan trygt overlade installationen til os.

Gasservice
Stor erfaring inden for gasservice. Vi står for gasservice herunder vedligeholdelse og service af anerkendte mærker for private, boligselskaber og i industrien.

Tryghed
Vi har været i branchen siden 1968 og er dermed et firma med stor erfaring. Vi har udelukkende uddannet personale og har dermed et stabilt grundlag. Endvidere har vi valgt at være et aktieselskab, medlem af Tekniq, Gasmester og Dansk VVS garanti m.m.

Gratis tilbud eller Gratis besøg af kunderådgiver

Ved at udfylde en formular på vores hjemmeside kan du enten få et gratis tilbud på miljørigtig opvarmning, eller få besøg af en kunderådgiver for at finde frem til den bedste løsning.
Klik her: sternbergvvs.dk

Du er også altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Sternberg VVS & Gasteknik A/S
Frydensbergvej 20
3660 Stenløse

Tlf.: 47179228

E-mail: info@sternbergvvs.dk

Hjemmeside: sternbergvvs.dk

Følg med på Facebook: