Løb – Hvordan kommer jeg i gang?

Løb – Hvordan kommer jeg i gang?

Det første er at beslutte at du vil begynde at løbe – og det næste er at komme ud ad døren!
Løb er absolut en af de bedste og mest effektive motionsformer. Allerede efter få ganges træning, kan du mærke, at det er blevet nemmere at løbe, og det er netop fordi din kondition er blevet bedre. Hvis dit mål at tabe dig, har du valgt den helt rigtige motionsform, man forbrænder nemlig en del fedt, når man løber
Find nogle at løbe sammen med, så bliver det hele meget sjovere. Du kan finde de lokale klubber og initiaver på EgedalForum.
Hvad skal der til af udstyr?
Påklædningen skal være enkel og fornuftig. Skoene er det vigtigste. De skal gerne have en god stødabsorbering. Køb dem ikke efter om de ser smarte ud, men køb dem efter dine fødder, din vægt, og efter det underlag, du vil løbe på.
Kig på dine gamle sko. Skotypen og slidmærkerne på sålen fortæller lidt om, hvordan du løber. Tag eventuelt dine gamle sko med ned til i butikken, når du køber nye. Har butikken mulighed for at foretage en løbetest, så benyt dig af tilbuddet.
Prøv løbeskoen i butikken. Den skal sidde fast til foden uden at stramme og der skal være en halv til 1 cm plads fra tåen og frem i skoen, foden forlænges, under løb. Skoen skal føles stabil, når du småløber i den, og der må ikke være materialer eller syninger, der generer dine fødder. Dine nye sko skal passe lige fra starten. Køb eventuelt sko efter en løbetur eller sidst på dagen, hvor fødder er lidt bredere og længere end om morgenen.
Forebyggelse af skader
Det er vigtigt for at forebygge skader er det vigtigt, at du sørger for varmer godt op ca. 10 minutter. Alle muskelgrupper og led skal varmes op til løbeturen. Start med fodled, knæled og hofteled. Derefter overkroppen og skuldrene og slut af med lidt hurtigt løb på stedet.
Løbehastigheden bør du afpasses så kroppen ikke kræver mere ilt, end organismen kan nå at optage. Du holder en god rytme, så længe vejtrækningen kan holde til at du kan tale med høj stemme.
Husk efter du er færdig med at løbe er det vigtigt at du får strukket alle musklerne godt ud, det er meget vigtigt for ikke at få skader.
Af Mette Larsen, EgedalForum

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…