Lørdag d. 1. november – SC Egedal på hjemmebane mod Fredensborg.

Lørdag d. 1. november – SC Egedal på hjemmebane mod Fredensborg.

På lørdag kl. 13.30 møder SC Egedal på hjemmebane Fredensborg BI i turneringen. Fredensborg BI ligger som nr. 7 i tabellen på den “rigtige” side af stregen. 3 sejre, 3 uafgjorte og 5 nederlag er blevet til 12 point.

SC Egedal ligger som nr. 13 med 9 point på den “forkerte” side af stregen. Med en sejr kan SC Egedal blive ligestillet pointmæssigt med Fredensborg BI. SC Egedal mødte under forberedelserne til turneringen Fredensborg BI i en træningskamp, og ved helt sikkert at Fredensborg BI er et godt hold. For at SC Egedal kan trække sig ud af kampen med en sejr, skal holdet spille, som de gjorde i 1. halvleg i onsdagens pokalkampen mod Varde IF. Kan SC Egedal dette, bliver der helt klart både mulighed for at se flot fodbold og opleve en sejr på Ølstykke Stadion på lørdag.
Der er ingen tvivl om, at det var en kold dukkert, som hele SC Egedal fik i onsdags med nederlaget til Varde IF. Det er derfor spændende, om trænerteamet Brian Hacke Hansen og Michael Hansen, har kunne ryste skuffelsen af spillerne. Det er en hård tid, som hele SC Egedal for tiden gennemlever sportsligt. Der er så rigtigt meget brug for en succes. Forhåbentlig kan den komme på lørdag. Om man oplever succes eller skuffelse er et personligt valg, som man kan gøre sig. Det er derfor også op til den enkelte spiller og vælge, om man vil bringe skuffelsen fra nederlaget i 2. halvleg mod Varde IF med sig, eller om man vil bringe den positive oplevelse af 2-0 sejren over Varde IF i 1. halv med sig til lørdagens kamp. Det er den positive oplevelse, som er brugbar, og derfor er håbet, at det er den, som alle spillere vælger at tage med og bruge.
Tak til Jer 410 tilskuere, der var på stadion i onsdags til pokalkampen mod Varde IF. Det var dejligt at opleve og mærke Jeres opbakning til vores spillere. Tusinde tak for det. Der er igen på lørdag så meget brug for opbakning og støtte til vores spillere. Jeres opbakning betyder rigtig meget for spillerne og hele SC Egedal. Så vi ses på stadion på lørdag – mange tak.
Hermed byder SC Egedal velkommen til Fredensborg BI til en fair og velspillet kamp.
Kilde: SC Egedals hjemmeside.

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…
Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil.

Bestil tid til service! Kom overraskelserne i forkøbet med tjek af din bil. 

Bremser * Udstødning * Dæk * Undervogn * Batteri * Kølesystem * Olie * Lygter * Viskerblade * Sprinklervæske.

Johnny & Jonathan fra Service Centret i Ølstykke servicerer og reparerer alle bilmærker, og du beholder naturligvis din fabriksgaranti.

Her bruges kun reservedele af original kvalitet – og du får 3 års garanti på reservedele. Service Centret har altid både lille og stort service til gode priser!

Få en service-aftale med masser af fordele!

Med service-aftalen slipper du for en stor regning. Service fordeles over alle årets 12 måneder og alle eventuelle ekstra reparationer får du 10% rabat på.

Herudover får du: Gratis pæreskift mellem service – Gratis skift af viskerblade mellem service – Gratis skift af sprinklervæske mellem service, så tit du ønske det – 10% rabat på alle reparationer udover service – 20-45% rabat på dæk og fælge – rabat på hjulskift og opbevaring – gratis synstjek og kørsel til syn.

Du kan læse mere på hjemmesiden, hvor du også kan booke tid. Følg også med på Service Centrets Facebookside, der byder på aktuelle nyheder og tilbud.

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35
3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…