Lokal Egedal-virksomhed ifører sig klimaførertrøjen

Lokal Egedal-virksomhed ifører sig klimaførertrøjen

Vidste du, at vi har en lokal virksomhed lige her i Egedal, som er en af de absolut mest klimavenlige i verden inden for deres branche? Det har vi – navnet er dbramante1928.

Virksomheden fra Ølstykke producerer og sælger håndlavede, luksuriøse, men prisvenlige, lædervarer og har længe haft et grønt fokus. Nu tager virksomheden deres klimaindsats til næste niveau.

CEO og stifter af dbramante1928, Dennis Dress.

Dbramante1928 vil nemlig mere end reducere og kompensere for sin påvirkning af natur og klima. Virksomheden vil i løbet af de kommende år nå så langt, at den i sin fremtidige drift giver mere tilbage til planeten, end den tager. Et nyt samarbejde med WWF Verdensnaturfonden skal hjælpe virksomheden i mål.

”Når vi kigger på de ting der sker med naturen og klimaet rundt om os, så er det tydeligt, at vi alle sammen bliver nødt til at tage noget ansvar, så vi kan få vendt udviklingen. Det jeg godt kan lide ved det program, vi har sagt ja til at gennemgå sammen med WWF er, at vi ikke bare udligner vores klimaaftryk, men har sat et ambitiøst mål om at blive natur- og klimapositive. Det vil sige, at vi skal give mere end vi tager. Hvis blot vi alle sammen er neutrale, så sker der jo ikke en positiv udvikling. Så bliver det i bedste fald status quo. Kloden har altså brug for, at vi handler nu og derfor er jeg også rigtig stolt over og glad for, at vi nu sammen med WWF forhåbentlig kan inspirere flere virksomheder til at gennemgå den omstilling”, siger Dennis Dress, der er CEO og stifter af dbramante1928.

Energineutral fabrik i Indien

Det at tænke i klimavenlige baner er som nævnt ikke noget nyt for Dennis Dress og de øvrige medarbejdere hos dbramante1928. Sidste år indviede virksomheden en helt ny, energineutral fabrik i Indien.

Bygningen på 5.000 kvadratmeter har 1.000 kvadratmeter solceller på taget og blev bygget i tæt samarbejde med IFU (Investeringsfonden For Udviklingslande). Desuden fik virksomheden rådgivning fra deres miljøeksperter i Danmark for at sikre, at fabrikken blev så miljøvenlig som overhovedet muligt. Nu tages næste skridt på den grønne rejse sammen med WWF.

”Samarbejdet med WWF kommer til at gøre en forskel. For der er en konkret og ambitiøs plan for hvad vi skal. Første step er at vi tilslutter os Science Based Targets Initiative (SBTi). Det vil hjælpe os til at sætte emissionsreduktionsmål baseret på klimavidenskab og ikke blot formodninger. I øjeblikket kigger vi på, hvor og hvordan vi kan reducere klimabelastningen på fragt af vores produkter. Fragt udgør 71 pct af vores CO2-forbrug. Det kan vi nedbringe betydeligt ved at omlægge fra fly til tog og skibe. Ikke mindst når Mærsk bliver klar med deres bæredygtige skibe fra 2023, siger Dennis Dress.

Glæde hos borgmesteren

Også hos Egedal-borgmester Karsten Søndergaard er der glæde at spore over samarbejdet mellem dbramante1928 og WWF:

”Jeg bliver da stolt over, at vi i vores kommune har en virksomhed der tænker som de gør og som vil bidrage til løsningen på de udfordringer som hele kloden står med. Som kommune forsøger vi selv at gøre så meget som muligt for klimaet og har også sat nogle ambitiøse mål for, hvordan Egedal Kommune skal være i fremtiden. Og så er det da fantastisk, at vi har en lokal virksomhed der går forrest og viser vejen. Det er jo det der skal til, hvis vi skal lykkes med at løse klimaudfordringerne”.

Fakta om dbramante1928

dramante1928 er hjemhørende i Ølstykke (Værebro) og producerer håndlavede covers til mobiltelefoner, iPads og Laptops samt tasker i kernelæder. Virksomheden har sin egen fabrik i Indien med 700 ansatte og har desuden 17 medarbejdere i Ølstykke og 18 medarbejdere fordelt i resten af Europa. dbramante1928s produkter sælges i 28 lande.

Læs mere om virksomheden på deres profil i vores virksomhedsguide eller besøg deres hjemmeside og se de flotte produkter her.

 

LOKAL REKLAME

Sponsoreret indhold

Loader…

DIN lokale elektriker
og el-installatør i Egedal.

Alt inden for el, tekniske installationer, video og sikring, belysning, varmepumper og solceller.

EgedalEL.dk er garant for, at dine installationer virker – hver dag.

egedalel-bil

Gå til hjemmeside Egedalel.dk

God motion og vind i håret!
Det handler om cykelglæde! 

Vejen til optimal cykelglæde går via den helt rigtige cykel og det tilbehør, der passer til netop dig og den form for cykling, du ønsker. Derfor passer den samme cykelmodel slet ikke til alle.

Besøg FriBikeShop Egedal i deres store showroom med eget værksted og lade det faguddannede personale hjælpe dig.

20220810_142046

Gå til hjemmesiden FriBikeShop Egedal

Vinterhjul & Nye dæk!

Tid til at skifte til vinterhjul - Lad Service Centret skifte dem for dig!

Nu er det den tid på året, hvor min mand plejer at bruge en formiddag på at slæbe hjul frem og tilbage fra skuret, bande over stramme bolte - og i det hele taget være lidt halvsur… Det er tid til at skifte til vinterhjul på bilen! Det anbefales, at man skifter fra sommerdæk til vinterdæk, før temperaturen når under 7°C

Jeg er sikker på at han bliver glad, når han ser, at Johnny og Jonathan fra Service Centret i Ølstykke tilbyder at klare det for ham!

Service Centret har også altid gode dæktilbud, hvis de gamle dæk trænger til at blive skiftet ud!

Book en tid hos Service Centret i Ølstykke! 

Service-Centret – Hella Service Partner
Frederiksborgvej 35 - 3650 Ølstykke

Tlf. 47 10 09 17 / 21 60 61 47
Mail: auto@service-centret.dk

Bestil tid på hjemmesiden Service-centret.dk

Hillestrom Top

Hillestrøm VVS er din professionelle og pålidelige partner inden for VVS og energioptimering.

Med en dybdegående brancheerfaring er vi specialiseret i en bred vifte af services, fra installation af luft-til-vand-varmepumper, fjernvarmeanlæg og radiatorer, til komplette badeværelsesrenoveringer og ombygninger – og altid med den grønne omstilling i tankerne.

Vi sætter en ære i at levere skræddersyede løsninger, der opfylder dine specifikke behov og forventninger. Med en løsningsorienteret tilgang og kundens tilfredshed i fokus, stræber vi efter at levere arbejde af højeste kvalitet, uanset om det er større renoveringsprojekter eller mindre reparationer og vedligeholdelse.

Har du brug for et uforpligtende tilbud?

Profilbillede 1 1999946164

Gå til hjemmesiden Hillestrøm VVS

Vores Egedals Partnere

Vi har så mange fantastiske steder i Egedal

Har du besøgt nogen af disse steder?

Loader…

Fremhævede virksomheder

Vores Egedals annoncører

Loader…