Lokal håndboldtræner fra HØJ Håndbold er nomineret til TV2-prisen ”Vores træner 2018”

TV2 sport hylder de mange frivillige håndboldtrænere, der træner rundt i de danske klubber, med prisen ’Vores Træner’. Blandt en masse trænere, der har været indstillet har en fagjury nu udvalgt 10 nominerede kandidater. 

Blandt de 10 nominerede er vores egen lokale træner nemlig 28-årige Nicolai Hoxer Larsen (kælenavn Hoxer), der bor i Ølstykke og træner HØJ Håndbolds U18 drenge. Sidste sæson trænede Hoxer klubbens U16 drenge, og det er som sådan, han er indstillet – og nu også nomineret – til TV2-prisen.

Om Nicolai Hoxer er der at sige, at han er et velkendt ansigt i HØJ Håndbold, hvor han både har spillet og været træner i mange år, for både piger og drenge. Hoxer er en rigtig klubmand, som engagerer sig og påtager sig opgaver ud over, hvad der drejer sig om hans egne hold.

Han har en helt særlig evne til at motivere spillerne og få dem til at yde deres bedste, både på og uden for banen. Han er en positiv rollemodel og bærer af vigtige værdier som tolerance, respekt og seriøsitet men også humor. Som cheftræner for U16 drengene fik han samlet en stor trup på 28 spillere, som alle hjælper og støtter hinanden og behandler hinanden med respekt.

Hoxer er indstillet til TV2-prisen af hans eget U16 hold: ”Hoxer er en træner som udvikler, motiverer og tror på de drenge han har i sin trup, og han er ikke bange for at vise det. Han formår at fokusere og opmuntre de unge drenge og arbejder med de mangler, den enkelte spiller måske har. Og når der er arbejdet med disse ting, vender han det til noget positivt for den enkelte spiller. Hoxer er en helt igennem fantastisk træner. Det stråler ud af ham, at han elsker sporten. Han er der til enhver tid for sine spillere og kæmper for og med dem. Hoxer giver de unge troen på sig selv”.  

Der kan frem til 27. maj 2018 stemmes på de nominerede på sport.tv2.dkFagjuryen kårer vinderen blandt de tre trænere, der får flest stemmer, og vinderen offentliggøres ved af afslutningen af sæsonen.