VoresEgedal.dk bruges dagligt af et stort antal lokale borgere (+15.000 besøgende per måned), der leder efter begivenheder, oplevelser, inspiration og virksomheder i Ølstykke, Smørum, Stenløse, Veksø, Ganløse, Slagslunde og Søsum.

Hos os får du unikke muligheder for at blive mere synlig lokalt og nå ud til flere lokale kunder.

Vi hjælper dig med at formidle, hvad din virksomhed kan tilbyde til Egedals borgere. Du bliver samtidig en del af et positivt lokalfællesskab, der fokuserer på alt det, der skaber værdi i Egedal.

Læs om mulighederne for lokal, professionel markedsføring herunder.

“Basis-modellen”

1. Virksomhedsprofil – 2.000 kr. ex. moms per år

Det skal være let som Egedal-borger at finde og bruge de lokale håndværkere, spisesteder, behandlere, butikker og andre erhvervsdrivende. Det hjælper vi med i både Virksomhedsguiden, Madguiden, Shoppingguiden og Wellnessguiden.

Det er GRATIS for lokale virksomheder at blive oprettet i Virksomhedsguiden med basisoplysningerne firmanavn, adresse og telefonnummer.

Ønsker du at få alle fordelene ved en fuld virksomhedsprofil, koster det blot 2.000 kr. ex. moms om åretDu kan se et eksempel på en profil her.

En fuld virksomhedsprofil inkluderer:

 • Firmalogo
 • Billeder
 • Virksomhedsbeskrivelse
 • Særplaceringer i Virksomhedsguiden og/eller Madguiden, Shoppingguiden samt Wellnessguiden.
 • Linkbuilding + hjælp til bedre Google-ranking
 • Beskrivelse af produkter / ydelser
 • Link til egen hjemmeside og egne sociale medier
 • Mulighed for at oprette særlige, lokale tilbud – egeDEALS

Kontakt os for at komme med i Virksomhedsguiden, Madguiden, Shoppingguiden og/eller Wellnessguiden nu!

“Mest værdi for pengene”

2. Virksomhedsmedlem – 3.500 kr. ex. moms per halvår

Hvis du vil opnå endnu mere lokal synlighed og eksponering over for lokale kunder, kan du blive virksomhedsmedlem hos Vores Egedal, den populære lokalportal.

Vi har sammensat en attraktiv virksomhedspakke – inklusiv omtale på sociale medier – til en rimelig pris.

Du har mulighed for at blive virksomhedsmedlem, hvis du er lokal erhvervsdrivende i Egedal Kommune. Et virksomhedsmedlemskab hos Vores Egedal koster 3.500 kr. ex. moms for et halvt år og indeholder følgende:

 • Fuld profil i Virksomhedsguiden og/eller Madguiden, Shoppingguiden + Wellnessguiden (se mere ovenfor – værdi 2.000 kr. ex. moms)
 • Et virksomhedsbesøg + en artikel på voresegedal.dk
 • Mulighed for tre opslag på Vores Egedals Facebook / Instagram per halvår
 • Særplaceringer i vores lokalguides
 • Linkbuilding + boost af din virksomheds Google-placering
 • Positiv eksponering over for +15.000 lokale besøgende

Kontakt os for at høre mere om mulighederne for at blive virksomhedsmedlem!

“Behind the scenes”

3. Baglokalehistorie – 3.500 kr. ex. moms

Vi skriver en god artikel til voresegedal.dk om din virksomhed. Vi aftaler sammen, hvad vinklen på historien skal være.

Det er vores erfaring, at denne type artikler – vi kalder dem baglokalehistorier – er blandt de mest populære hos vores besøgende. Se et eksempel her.

Artiklen vil ligge på voresegedal.dk til evig tid, og vi laver også et Facebook-opslag om artiklen, når den er offentliggjort.

Du får altså skrevet en professionel, positiv artikel om din virksomhed + et opslag på Vores Egedals Facebook-side for blot 3.500 kr. ex. moms.

“Nå bredt ud på sociale medier”

4. Opslag eller konkurrence på Facebook – fra 1.500 kr. ex. moms

Du kan købe enkelte Facebook-opslag på Vores Egedals Facebookside, der følges af +8.000 lokale borgere. Vi aftaler sammen, hvad opslaget skal handle om, og vi producerer det efterfølgende for dig.

Det er også muligt at købe dig til en konkurrence, som vi laver i fællesskab på vores Facebookside. Det er en effektiv og prisvenlig måde at nå bredt ud i lokalområdet på.

Prisen for et enkelt Facebook-opslag er 1.500 kr. ex. moms.

En Facebook-konkurrence på vores Facebook-side koster 3.000 kr. ex. moms + den præmie du vælger at udlodde i konkurrencen.

Vi hjælper gerne med at finde på en kreativ ide til opslag og/eller konkurrencer, der kan eksponere din virksomhed på en stærk og positiv måde.

NB: Det er vigtigt at sige, at opslag og konkurrencer på vores Facebook-side til hver en tid skal skabe værdi for de lokale følgere. Vi forbeholder os derfor retten til at afvise forespørgsler, der ikke passer til vores måde at formidle interessante historier til lokalområdet på.

> Mere lokal markedsføring i topklasse

Vores Egedal tilbyder professionel og prisvenlig markedsføring til lokale virksomheder i samarbejde med Ølstykke-firmaet Fortius Kommunikation.

Vi (Pernille og Mikkel) kan hjælpe dig med følgende:

Prof. SoMe-hjælp
Skal vi hjælpe dig med at styre dine sociale medier? Vi vedligeholder dine profiler og udarbejder værdiskabende indhold til Facebook, LinkedIn eller Instagram.

Øg din lokale synlighed via Vores Egedal
Baggrundsartikler om din virksomhed på voresegedal.dk og opslag på Vores Egedals Facebookside.

Skarpe tekster & presseomtale
Vi leverer skarpe tekster til dit website, nyhedsbrev og evt. tryksager. Har du behov for presseomtale, har vi også stor erfaring her.

Erhvervsfoto og -video
Har din virksomhed brug for at stå stærkere visuelt? Vi leverer prof. erhvervsfotos og videoer, der vil løfte din virksomheds kommunikation.

Vil du høre mere om mulighederne og priserne? Skriv til os på kontakt@voresegedal.dk eller ring på 28 89 71 28 (Pernille) / 29 40 47 15 (Mikkel).

 

Hvem står bag? Lokalkendskab og høj faglighed

Pernille Bloch Madsen stiftede Vores Egedal i 2013, som siden 2015 er drevet som en professionel forretning. Jeg bor i Ølstykke og er frivilligt engageret i en lang række foreninger og organisationer lokalt. Har et meget stort netværk og “ved alt om Egedal”.

Jeg har sammen med Anne Mollerup og Mikkel Davidsen stiftet Egedal Erhvervsnetværk, som vi fortsat driver.

Har med andre ord fingeren på pulsen og ved, hvad der virker lokalt.

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan løfte din virksomheds markedsføring.
Skriv en mail til kontakt@voresegedal.dk